Vitamin Untuk Anak Cergas dan Tak Mengantuk Dalam Kelas

Sharing is caring!

Cuti sekolah dah nak habis.. Kejap je cuti.rasanya.. zaman ibu dulu, cuti sekolah pun 2 bulan lebih.. syiokk wooo cuti lama2..banyak aktiviti nak buat.. dulu-dulu takde lagi astro.. ada permainan kampung je…hehhe

Saidina
Sahibba
Karom
Baling selipar
Batu seremban
Main pondok2 (betul2 masak tau sebab arwah ayah memang buat tempat untuk masak2, tempat rehat, mandi)


apa lagi yer… lupa dah.. nanti share ye kat komen kawan2 zaman kita cuti sekolah buat ape yer…
Haa.. dah nak abis cuti sekolah ni, kene sediakan barang kelengkapan sekolah..

Baju sekolah
Kasut
Beg sekolah
Pencil box
Kaler pencil semua tu


Dan jangan lupa vitamin untuk anak tau..

Dan vitamin ni adalah untuk anak maintain cergas dan tak mengantuk dalam kelas.

Vitamin ni saya standby awal2 untuk anakanda yang tahun depan masuk tadika 6 tahun..

Kenapa perlu bagi vitamin ni kat anak?
Sebab saya nak ayman sentiasa stay awake, fokus time belajar dan tak mudah demam batuk selsema.

“Ala… Anak baru 6 tahun… Biar la dia main2 kar sekolah…”

Ehh..mommy jangan cakap gitu tau.. Mommy tengok silibus darjah 1 sekarang.. Cam nak pengsan pun ada.. Dengan KBAT nyer lagi.. Fuhhh..dasat tau pelajaran anak2 kita sekarang. Kalau asyik ngantuk dan tak fokus macam mana nak belajar. Kalau asyik demam je, abis la anak tertinggal pelajaran.. Kesian kat anak jugak.
Ni untuk ayman yang baru 6 tahun tadika..tu pyn abis kul 1130 pagi.. Kalau momny ada anak yang sekolah rendah ke menengah ke elok la amek set vitamin ni.. Sebab ada yang sekolah pagi petang kan? Tengok dieorang letih je.. Mengantuk,lapar lagi..

Bila lapar memang payah nak fokus. Asyik duk pikir bila nak makan jer. 
Mealshakes tu memamng boleh buat anak kenyang dan beri extra tenaga. 
Vitamin C chewable tu boleh kuatkan sistem imun anak, so kuranglah demam batuk selsema
Omeha aguard tu untuk anak stay fokus dan dapat ingat dapat hafal dengan cepat apa yang diajar oleh cikgu..

Apa lagi.  Jangan tunggu lama2 sekolah dah nak mula tau…

Boleh hubungi saya pengedar shaklee jalan kebun shah alam untuk dapatkan set vitamin ni untuk anak2 mommy semua:

Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
ID : 921943
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning,  Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2, Rimbayu
Penghantaran ke seluruh Malaysia bolej diuruskan dengan perkhidmatan poslaju dan GDEx

Atau mommy boleh buat pembelian secara direct online dengan menekan icon di bawah

 https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=84553c65c2ee604b13e9bb8c8f9e6357

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge