Vitamin Yang Paling Sesuai untuk Mommy Di Cuti Sekolah Sebelum Kena Darah Tinggi

Sharing is caring!

Cuti sekolah dah start kan? Dah seminggu kan? Apa perbezaan mak2 yang ada anak2 kat rumah 24-7? Hehehe.. Biasalah kan bila anak2 ada kat rumah kadang2 cepat je mak2 naik darah kan?

Mujur.sampai tak ke hospital… kene jaga jugak taau mommies yang terlampau stress… kang cepat tua… jaga2 ye..

Meh nak share vitamin @ supplement yang sangat2 sesuai untuk mommies terutama time cuti sekolah ni. Tapi lepas cuti sekolah amalkan jugak.. boleh tengok perbezaan betapa cool nya kita walaupun anak buat hal

Biasalah time cuti sekolah ni kan…

Anak nak makan.tu, makan ni… kejap masak tu, kejap nak kena masak ni.

Time makan sepah2.lak.makan..

Dengan anak yang sepah kan toys..
Eh.. panjang la kalo nak ceritakan..
Mommies share la.aktiviti mommies kat dalam komen kat bawah ni.. kot2 la boleh ciplak.sket idea2 nak layan anak2 ni….
Lagipun 3 hero ni, 5 tahun, 3 tahun, 1.tahun ni memang panjang akal nya..
Kalo 3 orang ni duk diam tapi tak.tidur, itu adalah tanda amaran. Hari tu pun dah abis sebotol bedak.ditaburnya.. adoii…abis karpet penuh bedak…huhuhu..
Inilah yang memang wajib mommy telan hari2..memamg rasa tenang je..
Walaupun tengok anak buat sepah ke air tumpah ke, takde rasa nak marah pun
. Rilek2 boleh gelak2 lagi..
Murah je ni mommy… RM 53 untuk 120 bijik. 
Nak bcomplex.jugak?

Hubungi saya pengedar shaklee jalan kebun- shah alam

Email : hanim_ismail@yahoo.com.my

WhatsApp / SMS: 017 975 2684
COD Area : Jalan Kebun, Johan Setia, Bukit Rimau, Kota Kemuning, Rimbayu, Shah Alam
Penghantaran ke Seluruh Malaysia boleh diuruskan melalui perkhidmatan poslaju.dan Gdex
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c2642e781e07a51e779c62ee00bab576


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge