Ada Tak Produk Shaklee Untuk Lelaki Perkasa dan Sedap Mata Memandang?

Sharing is caring!

Ada Tak Produk Shaklee untuk Lelaki Jadi Makin Hensem dan Gagah perkasa? Macam tak logik je kan? Tapi ada sebenarnya… bergantung kepada istilah makin hensem dan gagah perkasa tu..

Nak jadi gagah perkasa, badan ketak -ketak ada 6 pack macam Aaron Aziz @ Pakcik Hot tu ke ?
Atau makin Hensem Macam Pakcik Hot tu?

Produk Shaklee ni memang boleh guna untuk lelaki tau..
Terutama yang ada masalah :

 Kulit Muka BErjerawat
Parut Muka Berjerawat
Kulit Sunburn Sebab Selalu Bekerja di bawah panas terik Matahari
Nak cerahkan kulit macam Aaron Aziz
Nak body badan Ketak-ketak 6 pack gitu..

Yang wajib ambil untuk setel masalah kulit muka berjerawat tu semestinya :

1. Alfalfa @ Herblax ( untuk detoks dan handle masalah resdung @ jerawat)

2. Vitamin C (wajib amek double sekiranya anda merokok)

3. Pencuci Muka Nutriwhite 



4. Make Up Remover (ini untuk buang debu-debu mikro yang masuk liang roma muka)
Suami saya pun guna sebab dia cakap kulit muka rasa segar. Dia bawak motor g kerja. Boleh bayangkan tak betapa banyak asap debu kenderaan yang melekat kat muka dari Shah Alam ke Damansara?

5. Vitamin E ( untuk atasi masalah kulit kering dan juga untuk ‘gagah perkasa’)
Ramai suami suka Vitamin E ni katanya lagi power…Oppsss…


6. Vivix (memang boleh nampak kesan awet muda 25 tahun dari usia)
Kerana Vivix repair sel-sel DNA yang rosak dan memang berkesan untuk nampak muda dari usia.


Haaa….tengok la gambar ni.. Sekali tengok macam budak-budak 20an kan…Tapi sebenarnya dah berusia 40 an…

DAn yang bestnya, bila dah repair sel-sel DNA ni, opkos la abang-abang akan nampak
 kembali muda remaja macam Dr. ANDREW macam dalam gambar kat atas ni… 
Takmo ke abang-abang sekalian?

7. Nak badan ketak-ketak kenalah minum Cinch Shake ni.. Ia adalah protein yang ada 3 jenis flavor. 

Chocolate
Vanilla
Cafe Latte


Dan workout la abang-abang kat gym,,,atau kalau tak g gym pun boleh workout kat rumah  je… dengan erti kata lain tolong la buat kerja2 berat sikit.. tak boleh asyik tido jer… Nanti tak jadi dah 6 pack.. jadi 1 pack jer…haaaaa… 
takmo takmo camtu…


Kalau nak jadi lelaki perkasa 6 pack dan sedap mata memandang tu,
cepat2 lah hubungi saya ye :

Email: hanim_ismail@yahoo.com.my
ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Rimbayu, bandar Putera 2, bukit Rimau
penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan POSLAJU dan GDEX

atau anda boleh membuat pembelian secara online terus melalui website Shaklee dengan menekan icon di bawah ini.


Jangan tunggu lama-lama. Promosi Vivix akan berakhir pada hujung bulan Januari 2017 ini..





Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge