Aktiviti di Tahun Baru 2017

Sharing is caring!

Alhamdulillah.. dah berlabuh tirai 2016.. dah masuk tahun 2017 dah sekarang ni… New year, new life, new hope, new target.
Dah set ke target atau azam baru kita tahun 2017 ni kawan2? Macam mana pencapaian kita dengan target 2016?
Graf menaik ke menurun?

Apa2 pun tak payah dikenang lagi.. semua dah lepas pun kan. Make sure kita buat azam baru dengan lebih bersungguh dan dedicated ye..
Apa2 pun kiteorang sambut tahun baru 2017 yang serba mencabar ni dengan tukar kulit baru dalam rumah ni.. hehehe.. dah bosan dengan kulit lama dalam rumah. Kami tukar kulit baru dengan aura lebih kuat lebih positif
Tukar wallpaper la uollss.. Sebelum ni.memang dah guna wallpaper pun tapi yang jenis berbunga2 sikit. Campur pulak dengan koyak situ sini..hikhikhik..hero kecik 3 orang ada.. Lagipun dah masuk 5 tahun.duk.guna wallpaper lama tu.. Finally..babaiiiii…

SEBELUM 

SELEPAS




Ni pun sebab ada yang buat jualan akhir tahun untuk habiskan stok.. Harga RM10 je satu roll..Mana nak cari yang murah cenggini ha.. Gam wallpaper rm16.. Bancuh sendiri.. 
Beli 10 roll baru rm100.. Then, tepek la.sendiri ye.. Of kos la encik hasben yang buat sebab die memang suka buat benda2 leceh gini..jimat duit uolls dari nak upah orang..

Ni tak siap lagi ni.. Nanti dah siap the whole hall saya uoload gamba yer..

Ehh..lupa nak bagitau.. 

Promo vivix baru je bermula.. Jangan lupa.roger 2 je untuk Vivix uolls yer

Whats App / SMS : 017 975 2684

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge