ANAK DEMAM ? HINGUS KELUAR TAK HENTI – HENTI ? Try amek ni bagi kat anak

Sharing is caring!

Cuaca tak menentu sekarang ni kan? Kejap panas, kejap hujan, kejap mendung.. time ni la anak pun berubah suhu badan. Tu yang kite parents ni risau kan. Risau anak demam… 
Sekolah pun dah nk start cuti dah tak lame lagi.. 2 minggu lagi kan? Tapi kalau anak demam time cuti sekolah, tak syiok la.pulak kan? Nak g jenjalan pun mesti tertangguh.. takkan nak bawak anak yang demam kot g jenjalan..
Kot tetiba dieorang menggigil kesejukan kejang ke, temperature naik 40° C ke mana nak cari doktor. Emm… dah la cuti sekolah tahun ni 5 minggu je tau… dulu 2 bulan jugak cuti sekolah.. ni 5 minggu sekejap je tau.
Rugi la pulak kalau kite amek cuti kerja sebab jaga anak demam…padahal.time tu dah set cuti untuk g holiday ngan anak2..
Cara yang paling senang.. sediakan stok nutriferon ni kat rumah tau.. bagi anak2 makan hari2. Imun badan akan bertambah OK tau.
Tengok testimoni kat bawah ni. Die memang wajib bagi anak2 amek nutriferon ni bila anak demam.atau selsema. Kire dah jadi macam 1st aid la..
Anak.demam ke selsema ke.terus bagi nutriferon kat anak tau..
Selsema cepat kering tau..
Sempena promosi bulan ni, Elok la kite semua buat stok nutriferon ni kat rumah. Kalau nak pergi holiday jangan lupe angkuy sekali tau Nutriferon ni yer.. ye lah kite pergi makan angin kat tempat orang..cuaca tak menentu pulak tu.. kalai demam ke, terus bagi anak nutriferon 1 sachet. Kita pun boleh amek.tau nutriferon ni.. kalau badan rasa macam dah dedar2 nak demam tu,cepat2 amek nutriferon ni yer..
Promosi beli twinpack.nutriferon dapat diskaun 5% atau 
Beli.6 dapat free 1 kotak.nutriferon
Pilih nak yang mana buat stok.terus.
Nak jimat join ahli tau..
Memang berbaloi2 jimat tau.
Boleh kontek saya untuk jadi atau beli produk shaklee ye
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD Area : Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Shah Alam

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge