Bagaimana Cara Berniaga dari Rumah Untuk Ibu Tunggal dan SuriRumah

Sharing is caring!

Kesian kat suami. Pergi kerja pagi, malam baru sampai rumah. Kita duk rumah je jaga anak2. Fikir2 memang nak kerja sebab nak.tolong tambah pendapatan suami. Lagipun anak dah start sekolah. Ada tak cara berniaga dari rumah yang tak perlu untuk kita ke hulu hilir keluar rumah?


Jawapannya: ADA



Iaitu Bisnes Shaklee…



yupp… bisnes Shaklee yang tak perlu ke hulu hilir nk promo produk.
 Dan produk Shaklee ni bukan sahaja vitamin, malah produk Skincare, produk untuk kebersihan kediaman juga ada tau..
 Banyak sebenarnya produk Shaklee ni..

Semua nya secara online sahaja. 

Cerita hal produk secara online ; melalui medium FB , Instagram, dan Blog

Order dan pos barang secara online sahaja; melalui website Shaklee. Klik klik isi detail kastemer, apa produk yang nak order dan pembayaran secara online. Tadaaaaaa…. Shaklee yang packing dan pos barang kat kastemer.

Tak perlu nak menghadiri meeting sampai larut malam, tinggalkan anak suami kat rumah. Hanya perlu ketepikan sedikit masa untuk sesi usrah dan coaching secara online melalui whatsApp atau teleGram atau Meeting Online. Semua secara maya, yang penting ada kuota data internet sahaja.

Kami mempunyai support Group untuk membantu anda dan guide anda untuk memperkembangkan bisnes dan empayar Shaklee anda. Semua jenis testimoni yang benar dan sebenar benar nya sahaja ada dalam group tersebut, dan juga segala jenis ilmu marketing juga diberikan secara PERCUMA sahaja. 

 
Yang tinggal hanya DIRI kita sahaja yang menggerakkan bisnes Shaklee kita. Bukak Kedai secara maya 24 jam sehari (BLOG), tanpa perlu menyewa sebarang kedai.


       Apa First Thing Yang  Nak Buat Kalau Nak Join Bisnes Shaklee?

    Hubungi  Saya :

    FB : Hanim Ismail 

    SMS /  WhatsApp :  017 975 2684

     ‘BISNES SHAKLEE’

     Dan sertakan detail anda

    Nama :
    No IC :
    Alamat:
    No Phone:
    Email:
    Akaun Bank : 
    No Akaun Bank:
    Nama Suami (Jika Ada):
    No IC Suami (Jika Ada):


     Dan sertakan bayaran sebanyak RM79.60 untuk Semenanjung dan RM89.60 ( Sabah Sarawak) untuk pendaftaran Ahli Shaklee anda dan juga Starter Kit yang akan dihantar kepada anda.


    Insya Allah, kami akan membantu anda untuk meluaskan empayar Shaklee anda. 

    ANDA BUAT, ANDA DAPAT.   
     

    Sharing is caring!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge