Bagaimana Ingin Memulakan Perniagaan Yang Zero Modal Zero Loss?

Sharing is caring!

Tahun 2017 ni dikatakan serba mencabar dan perlukan duit untuk kelangsungan hidup. Betul tak? Sana sini kena ada duit. Even nak masuk tandas pun. Tengok ada bisnes yang lingkup, ada bisnes yang maju. Bergantung kepada jenis perniagaan dan cara kita servis kat kastemer. Nak tau tak cara memulakan bisnes yang zero modal dan tiada kerugian?
Setakat yang saya nampak sekarang ni kan, bisnes produk Kesihatan jenama Shaklee adalah yang bisnes jenis ZERO MODAL, ZERO LOSS.. kenapa?
1. Tidak Perlu Beli Stok Banyak.
Eh…kenapa tak perlu ada stok banyak. Kalau orang nak, satu hal pulak time2 tu nak kene g beli.dan pergi pos.
Tak payah pun kalau dengan bisnes Shaklee ni. Kalau ada kastemer jauh yang nak produk, bukak je website shaklee2u dan Order Secara Online.. Klik2 detail kastemer dan buat pembayaran secara online. SETEL. shaklee yang uruskan segala pembungkusan dan penghantaran.
Tak.payah susah2 nak bungkus dan pos semua tu.
2. Rakyat Malaysia sekarang, ramai yang dah ada kesedaran mengenai kesihatan. 
Lagipun statistik menunjukkan ramai rakyat Malaysia yang menghidap penyakit jenis jangka masa panjang seperti Diabetis, Darah Tinggi, dan Sakit Jantung. Dan mereka amat mementingkan produk yang berkualiti tinggi dan berkesan untuk mengurangkan sakit kerana tidak mahu bergantung kepada ubat sepanjang hayat yang mampu merosakkan buah pinggang.
Ramai sebenarnya yang tidak kenal.dan.tidak tahu lagi akan produk Shaklee yang sememangnya bagus dan membantu orang ramai dalam meningkatkan kualiti kesihatan mereka.
3. Tidak perlu risau akan RND dan ujian klinikal. 
Kerana Shaklee dan para saintis dah buatkan untuk kita. Mereka dah buatkan produk yang bagus dan.tidak perlukan kita.untuk jadi bahan eksperimen yang baru.. lagipun produk luar nak masuk Malaysia ni ambil masa.yang lama dan ketat daripada KKM tau. Bukan sesimple produk keluaran Malaysia yang kemudiannya kena tarik balik kerana mempunyai bahan terlarang.
4. Kampeni Shaklee sendiri sudah berada lama dalam pasaran. 
Lebih 50 tahun berdiri teguh dan tidak.pernah miss untuk bayar bonus setiap 14@ 15hb kepada semua yang layak. Nak berapa banyak bonus, kita semua yang tentukan. Kami tunjukkan jalan, guide dan anda yang kena buat. Bukan sesenang istilah goyang kaki tau. 
5. Testimoni yang banyak dalam group superbest kami.
 Group yang sangat supportive dan tidak kedekut ilmu. Ilmu marketing, ilmu blog, testimoni serta cara pengambilan vitamin boleh didapati dalam group.kami. Nak tanya apa2.pun boleh. Otai2 shaklee yang banyak membantu kami. Tak menyesal.punya bila.dah join nanti
6. Tidak perlu keluar meeting seharian dan tinggalkan anak dan suami kat rumah. 
Yuppp..tak perlu meeting sampai larut malam. Kami meeting secara online sahaja, melalui WhatsApp atau Telegram atau video. Perjumpaan secara.offline juga diadakan untuk sedut aura2 master shaklee. Tapi itu tidak.diwajibkan.
7. Hanya perlukan smart fon @ laptop dan akses internet serta keazaman dan kerajinan yamg super tinggi.
Tak payah susah2 nak  pergi cari orang secara offline. Hanya perlu hebahkan info mengenai produk secara online sahaja.. Melalui blog, fb, instagram, WeChat dan medium online yang lain.
Itulah 7 cara bagaimana untuk memulakan perniagaan yang zero modal, zero loss ini.
Tak perlu beli banyak untuk buat stok, sekadar stok.untuk kastemer kawasan yang berhampiran untuk delivery sahaja.
Nak join bisnes Zero Modal Zero Loss ini?
Boleh hubungi saya;
Fb : Hanim Ismail
WhatsApp /SMS : 017 975 2684

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge