Berapa Banyakkah Bonus Pengedar Shaklee Boleh Dapat?

Sharing is caring!

Berapa banyak yang Shaklee bagi bonus tiap2 bulan? Berbaloi tak dengan yang dapat? Haaa… tu antara yang selalu orang nak tau kan?

Berapa banyak yang dapat setiap bulan tu bergantung dengan apa yang kita usahakan bulan itu. Maknanya, jika kita pun main2 je bisnes, tak serius pun , maka yang dapat tu jumlahnya pun tak berapa teruja la kan?

Tapi, semua tu Rezeki. ALLAH dah kata, sesiapa yang berusaha, Allah akan beri rezeki yang lebih. Kalau kita pun nalas, bonus pun malas la nak bertambah kan?
Bonus Shaklee ni bermula dari RM20 sehingga infiniti… Kenapa infiniti? KERANA kita yang tentukan kita nak berapa. Kita buat , kita dapat..

Tapi bisnes Shaklee ni bukan jenis bisnes makan orang bawah tau.. orang bawah buat kerja, orang atas goyang kaki. NO no No!!! Tak sama sekali tau.. Sekali dah capai rank Presidential Master sekalipun, tugas akan jadi lebih berat kerana perlu handle downline2 serta cucu cicit supaya mencapai target rank Master pulak..

So, memang takde istilah goyang kaki dalam bisnes networking shaklee ni tau…
Meh tengok jadual bonus Shaklee ni..

Paling minimum dapat 5% bonus bila capai target 150 uv point pada bulan tu. So, dapat lah dalam rm20 lebih kurang..

Senang ke nak dapat 150 uv ni?

Esp – 2
Vita C – 2
Vita E – 1

Bila dapat jual / beli ni, dapat lah dalam 162 uv point, so bonus dapatlah rm25..
Ni yang paling sikit…

Kalau dapat jual vivix 6 botol sempena bulan promosi vivix bulan ni kan, bonus lagi banyak dengan uv point sebanyak 708 uv. Dan percentage bonus pun jadi 11%. Moh kira… dan bonus nya lebih kurang rm240… banyak kan… tu baru 6 botol vivix…

Tapi sekarang tengah promosi vivix ni,  mesti ramai yang duk cari vivix. Sebab, mostly semua orang ada pengalaman manis dengan vivix ni..

Meh kita kira kalau dapat 3000uv point ni… Bonusnya lebih kurang rm1950. fuhh banyak kan.. nak lagi banyak kene usaha banyak la kan?

Dan jangan lupa.. bonus kita juga berdasarkan total uv group kita, makna nya downline kita..

Sebab itu lagi yang even tak buat bisnes, tapi hanya untuk makan sendiri vitamin tu,suka untuk jadi ahli tau. Sebab kadang2 ada jiran tumpang oder sekali.. silap2 dapat bonus pulak tu..

Haaa..best kan?
Nak jugak dapat bonus shaklee?

Meg roger2 saya bantu anda yer 
Tahun 2017 ni serba serbi naik harga. Kita pun kena ade extra income kan?

ID : 921943
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
Whats App / SMS : 017 975 2684
COD Area : Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, bandar putera 2, rimbayu

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge