Cara Cari Income Tambahan Dari Rumah Terutamanya Pelajar dan Surirumah

Sharing is caring!

BIasanya Surirumah la yang nak buat income tambahan dari rumah kan? kalo bekerja dah mesti tajuk income tambahan dari ofis kan? eh melalut apa lak hakak ni..haha… mai nak citer kalau nak cari income tambahan dari rumah. Sambil duk jaga anak, sambil duk masak-masak, sambil duk lipat baju boleh jugak buat duit tau. 







Nak tau macam mana?

JUAL PRODUK SHAKLEE


kenapa akak cakap jual produk Shaklee? kenapa tak produk lain… Hehehe..
lagipun kita sekarang ni wajib dah kot ade extra income walaupun duk rumah. 

Haaa…tapi ramai tak nampak kenapa jual shaklee boleh ada income tambahan.
Senang ke? nak mengepos lagi..nak kena ada stok lagi.. Dah la anak berderet-deret. Tak kan nak bawak anak lagi pergi pejabat pos. BEratur lama-lama sebab nak pos shaklee.. Oii Payahnye,,,

Takde susahnye  tau… Bab mengepos semua tu..
KLIK KLIK .. ORDER ONLINE je… Shaklee yang uruskan hal-hal pengeposan tu. CUma kita kena make sure la NAMA, ALAMAT, NO TEPON kastemer BETUL dan TAK SALAH.. hehe

Dan sekarang ni pun keadaan ekonomi kita pun semakin teruk. Dengan harga semua barang naik melambung tak reti nak turun-turun lak tu. Semua benda naik. KEsian tengok suami kan, Kadang terpaksa buat 2 kerja semata-mata untuk mencari sesuap nasik untuk kite sekeluarga. kalau anak-anak yang masih sekolah lagi nak guna duit banyak kan..

Sebab itu, skak bagitau jual produk SHaklee.. Sebab produk shaklee boleh membantu meningkatkan kesihatan kita. Kalau tengok suami yang belik kerja letih je kan, apa kata kita try beli Performance Drink tak pun vitamin untuk suami kekal cergas sepanjang hari. balik kerja pun muka banyak senyum lagi kan bila tak letih ni…

Guna dulu , baru jatuh hati. Lepas tu boleh promote kat sedara dan kawan2. 

Kebanyakan yang buat bisnes shaklee ni bila dah rase ke’best’an produk tu kat dieorang. Baru rasa mudah nak cerita kat orang ramai kan.

SUami Tak Penat, Poket kita pun Masuk kan??

CUma yang bestnye..KEbanyakannya bisnes online je yang buat shaklee.. Ada yang selesa berbisnes secara Offline tapi ramai yang buat bisnes online. Maknanya bukak kedai pun secara online.

KEdai Online Macam Mana ?

Facebook

Instagram

Blog

The best is BLOG. KEnapa BLOG? Sebab ramai yang cari penyelesaian masalah melalui internet. Gugel je kalau jumpe penyelesaian kepada masalah tu, KONPEM kastemer akan terus order online. Sebab tulah, kita pun boleh cari income tambahan dari rumah.

YAng penting, Rajin update blog dan kenalilah kawan2 di alam maya. Make bonding. JAngan hubungan TErlarang pulak yer.. 👊

Siapa yang tak pentingkan KESIHATAN / KECANTIKAN .
Aci kerat kuku la kalau takde yang pentingkan kesihatan dan kecantikan tu.
RAmai duk gugel:

 Vitamin untuk kulit cantik
 produk untuk kulit cantik
cara Hilangkan jerawat
Hilangkan batuk berkahak

Dan banyak produk SHaklee yang terbukti berkesan dalam menyelesaikan masalah berkenaan kulit muka dan kesihatan lain.

Lagipun Zaman sekarang ni, ramai yang sakit di awal usia. 
Pernah tak dengar berita, atau ada tak dikalangan sedara atau kawan2 yang baru masuk umor 30an tapi ada masalah sakit jantung?

Dulu-dulu, zaman mak ayah kita, yang alami sakit jantung tu biasanya umor 50 tahun ke atas, tapi sekarang.. baru masuk 30 an dah ada yang kena sakit jantung. Kebanyakannya kerana pemakanan dan gaya hidup kita yang tidak menyihatkan.

Diabetis

Darah Tinggi
Kolestrol Tinggi
Jantung

Itu antara penyakit2 yang semakin banyak dihadapi oleh penduduk Malaysia. Dan kebanyakannya mencari ubat @ supplement yang boleh membantu mengurangkan atau menyihatkan dan menyembuhkan mereka.

Dan Shaklee mempunyai supplement yang boleh membantu mereka. Time ni lah yang kita boleh bantu kesihatan mereka dan sambil2 tu, bolehlah buat income tambahan dari rumah.

Jangan risau, team kami akan sedia membantu anda.

Dah Bersedia?

boleh hubungi saya, pengedar shaklee shah alam- jalan kebun untuk join bisnes shaklee ini;

FB : Hanim Ismail
Page : Love Your Family
ID :921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684

Sharing is caring!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge