Kedai Master Art Seksyen 2 Shah Alam Terbakar

Sharing is caring!

Siapa yang pernah stadi kat UiTM Shah Alam mesti sinonim sangat dengan kedai MAster Art kat Seksyen 2 ni. Tokey dia anty Maria tu yang kecik2 tu. Sedih sangat bila tengok gambar kedai ni terbakar,.. 

Dari tahun 2001 start belajar kat UiTM sampai lah sekarang pun duk kat area Shah ALam je.. Membesar kat Shah ALam je.. Apapun so much condolences tu you Aunty Maria..

SUka sangat beli barang2 alat tulis pen2 kat sini. Walaupun saya dulu budak engineering tapi segala buku tulis, buku nota, kertas A4, pen, pencil, ink toner segala mokneko la beli kat kedai ni..


Takpa…nanti ada rezki lagi..







Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge