Produk Anti Penuaan Yang Sangat Powerful Untuk Mencegah Penyakit Berbahaya

Sharing is caring!

Apakah maksud anti penuaan? Adakah bermakna kita melawan fitrah alam yang kita semakin berusia? Bukan.. Bukan itu maksud anti penuaan. Anti penuaan ni adalah kita melakukan atau menggunakan sesuatu yang boleh nampakkan kita tidak tua atau lagi muda dari usia kita.



Pernah tak kita tengok gambar-gambar kawan-kawan kita semasa sekolah dan gambar sekarang, Ada yang kita tengok nampak lagi berusia dari usia sebenar kan? 

“Eh ! Nampak lagi tua la”
” Eh! Nape aku tengok ko macam tak berubah je. Maintain cantik je. Tergugat aku tau.”

Pernah tak tengok geng geng lelaki yang nampak lagi hensem bergaya macam Pakcik hot Aaron Aziz atau nampak lagi berusia macam Pakcik pakcik jer…ehh.. tapi sebaya…baru jer umur 35 tahun.. kenapa?


Sebab aktiviti seharian yang dibuat serta pencemaran dan aktiviti yang boleh merosakkan sel DNA kita dan mempengaruhi TELOMERES. 



Apa itu Telomeres?



DAn semakin bertambah usia kita, semakin pendek telomeres kita. 






Boleh nampak tak kenapa kita perlukan Telomeres yang sihat , baru dan panjang.

KErana, Telomeres yang sihat dan baru akan sentiasa menampakkan kita muda dan semakin bertenaga.



DAn semakin pendek telomeres, kita berpotensi untuk mendapat pelbagai jenis penyakit seperti :

DIABETIS
OSTEOPOROSIS (reput tulang)
DEMENTIA (nyanyuk)
DEPRESSION (kemurungan)
STROK 
SAKIT JANTUNG


So, apa yang kita nak buat sekarang, adakah kita mahu untuk biarkan sahaja penuaan cepat kat badan kita. 

Eh..kita kan kalau boleh bila dah pencen nak beribadat lebih pada Allah tapi kalau dah masuk umor 40 an lutut pun dah sakit. Bdan pun dah sakit. tak larat nak pergi solat berjemaah. 

Atau pun anda boleh amek produk anti aging yang sangat powerful di zaman baru serba mencabar ini.

Vivix The TOP Supplement In the World

  Bagaimana Vivix Berfungsi untuk repair sel DNA dan kelebihan Vivix.

Apa Kata Expert Media Mengenai Kandungan Resveratrol yang memang telah dikaji sebagai salah satu penyebab anti aging yang paling berkuasa.?

  Jadi, apa yang kita nak buat sekarang ni?

Repair sel DNA dan keremajaan anda dengan mengambil Vivix yang memang terbukti berkesan 

ATAU

Biarkan sahaja penuaan berlaku dan bersedia untuk badan menanggung risiko penyakit kardioavaskular dan penyakit yang berbahaya?

HUbungi saya sekiranya AnDA ingin Membuat pilihan yang betul dengan menjadikan Vivix Sebagai Sumber anti penuaan yang sangat berkesan

FB :Hanim Ismail
Page : Love Your family
ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam, Jalan kebun, Kota Kemuning, johan Setia, Bandar Putera 2, Rimbayu, Bukit Rimau

atau Anda boleh membuat pembelian secara online melalui website Shaklee dengan menekan icon di bawah

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2d5c023a11d70ab3e9acdb98d0053fcc


Dapatkan HARGA PROMO Sehingga 31 Januari 2017.

Beli 2 botol dapat 5% diskaun




ATAU 

Beli 6 Botol Free 1 botol

BACA JUGA







Testimoni Anti Aging dengan VIVIX (BERGAMBAR)




Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge