Produk Kurus Terbaik Yang Berkesan dan Tidak Merosakkan Buah Pinggang

Sharing is caring!

“Azam tahun 2017 adalah untuk kuruskan badan”

“Saya nak kurus, tapi banyak sangat produk yang ada, tak tahu nak pilih yang mana”

” Saya nak kurus, tapi saya selalu je lapar,macam mana nak kurus ni”
“Takut la nak try produk yang ada kat pasaran, sebab banyak pulak kes nak kurus tapi lama2 buah pinggang rosak”

Takut kan, terutama yang last tu. Dah berjaya kurus, tapi buah pinggang pulak rosak. Sebabnya, produk yang diguna ada bahan terlarang iaitu sibutramine. 


Meh tengok kenyataan akhbar yang dikeluarkan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia.




Memang tak.dinafikan terlalau banyak produk yang kat pasaran yang kebanyakan nya ditarik balik selepas terbukti ada sibutramine dalam produk kurus mereka. Bahaya kan?
Kita nak kurus tapi produk pulak ada bahan merbahaya. Nak cam yang mana satu senang je tau.. Tengok ada tak produk tu ada tagline, “kurus dalam masa 3 hari” “minum shake terus kurus”..,Yang tak munasabah la senang citenya. Lagipun sibutramine ni berfungsi dengan mengurangkan nafsu makan dan tidak sesuai jika diambil secara berterusan.

Dan sebenarnya, dah ada pun kes yang melibatkan kematian apabila mengambil produk kurus yang tidak diakui keselamatannya.



Jom kita tukar sekarang guna produk kurus yang terbaik dan selamat dan tidak merbahaya.

Produk kurus yang ni memang ramai orang guna kerana keberkesanan dan jugak tidak mernbahaya kepada kita. Kerana ia adalah supplement yang membantu untuk membakar lemak-lemak kat badan kita dan juga memberikan tenaga kepada kita. 


Produk Kurus Terbaik

Set produk kurus terbaik ni mengandungi :

1. ESP (ENergizing Soy Protein) – untuk memberikan tenaga kepada kita dan kita merasa kenyang dengan lebih lama. Sebab bila nak kurus kita kena make sure kita amek protein yang mencukupi dan otot dapat dikekalkan. Nak kurus dan fit atau Kurus tapi kulit menggeleber? Sebab itula kita perlukan ESP ni. (Dapat extra bonus tau : Kulit kita lebih berseri sebab ESP menghasilkan sel-sel baru dan menganjalkan kulit kita)

2. CINCH TEA– bagi yang ada masalah metabolisme terlalu rendah, saya sarankan minum Cinch Tea ni untuk boostkan metabolisme anda. Sebab metabolisme rendah yang menyebabkan berat badan tidak berkurangan atau semakin bertambah. Kalau macam saya ni, memang beruntung lah.. Sebab saya memang jenis metabolisme tinggi, buat kerja rumah, menyapu ke vacuum rumah ke memang confirm la berpeluh-peluh.. Padahal sekejap je buat kerja.

3. LECITHIN / OMEGA GUARD – kedua- dua nya berfungsi untuk membakar lemak2 spare tyre kita. Hehehehe… Tak yah la sayang lemak2 tu.. kan dah buat azam baru kan. Jom kurus kan badan sambil buang spare tyre tu..
Perbezaan dua ni adalah Harga dan juga keberkesanannya. Bukan maknanya tak berkesan, cuma mengambil masa sedikit. LEbih kurang gini lah

Omega Guard ni taraf dia lebih kurang kereta FERRARI. 
Lecithin ni taraf dia lebih kurang kereta HONDA atau TOYOTA. 
Nak yang mana? Boleh pilih jer. Hehehe..

4. ALFALFA / HERBLAX – Alfalfa dan Herblax ni berfungsi untuk detoks badan atau lebih senang nak paham adalah untuk cuci usus. Kenapa nak kena cuci usus pulak?? Haaa… sebab semua tu berpunca dari usus. Usus yang berlemak, usus yang kotor adalah punca segala penyakit. Dan usus yang beginilah yang menghalang sebarang nutrisi yang diambil dari vitamin diserap ke dalam badan kita. Itulah punca ” saya ambil Vitamin tapi takde kesan pun”. That’s why kita kena cuci usus kita dulu supaya produk kurus terbaik yang kita ambil ni akan diserap dengan berkesan dan kita akan merasakan hasilnya.

Syiok kan? Macam best je kan?
Apa lagi kawan2, meh la roger-roger saya untuk dapatkan Produk Kurus Terbaik ni tau.
Hubungi saya; pengedar shaklee jalan kebun – shah alam

Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD ARea : Shah Alam, Jalan Kebun, kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2, RImbayu
Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju dan Gdex.

atau anda boleh membuat pembelian secara online terus melalui website shaklee dengan menekan ICON di bawah ini




eh..jap… meh tengok dulu testimoni Produk Kurus Terbaik ni tau




Jangan tunggu lama-lama tau… Cepat order sekarang.

Konsultasi untuk cara pengambilan vitamin hanya akan diberikan KHAS kepada kastemer yang membeli daripada saya. Cepat2 tau…

Ni satu lagi.. saya bagi special untuk uolls… Gambar kat bawah ni adalah sepupu saya sendiri

Boleh tengok dari FB dia ; Sheila Cla. Berjaya kan dia kuruskan badan?


Nak macam ni jugak? bertindak sekarang ye uolls…

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge