Adakah Anda HAMIL dan SUSAH TIDUR LENA Serta Alami Masalah SEMBELIT?

Sharing is caring!

Ibu hamil ni kan memang kadang-kadang payah nak tidur lena. Tambah pulak bila perut dah semakin besar. Nak tidur terlentang, rasa macam sesak nafas. Tidur mengiring macam tak puas sebab jadi lenguh badan. SAmpai kadang-kadang tidur tak lena setiap malam. Aduhai.. bertabah la mommies..



Eh…takmola macam tu.. Takkan la selama 9 bulan 10 hari nak tidur tak lena setiap malam. Baby dalam kandungan mungkin terjejas jika kita tak tidur lena dan stress. 
Tambah pulak bila perut dah makin besar, sembelit pulak datang. SAkit pulak nak meneran. Bahaya tau sembelit time pregnant ni.. Time sarat lagi la.. Ada kawan saya tu, memang kena sembelit teruk setiap kali pregnant. Sampai bersalin pun lagi teruk. Sebab bila kita nak bersalin, kita meneran tu ibarat meneran air besar. Tapi lagi hebat la meneran. Jadinya abis keluar. Sian sangat dah jadi buasir.

Dah la sakit bersalin lagi. Pastu sakit buasir lagi. Nak duduk pun tak selesa.
Sebab tu, saya sarankan siapa yang pregnant, ambillah OSTEMATRIX ni, Jangan skip makan walau sehari. Even selepas bersalin pun. Sebab kita sanggup ke nak tanggung sakit sembelit lepas bersalin. 



Saya pernah kena sembelit lepas bersalin anak sulung, Masa tu tak kenal lagi ostematrix ni. Berjam -jam dalam toilet sampai nak buang air besar pun risau takut jahitan terbukak balik…Huhuh..menangis dalam toilet la jawabnya..

MAsa pregnant anak ke 2 dah kenal ostematrix ni..Memang takde dah masalah sembelit, Tak risau dah masalah tu, Memang sangat membantu, Siap bawak ostematrix ni pergi hospital lagi masa nak bersalin tu. Masa duk dalam wad, borak2 dengan akak katil sebelah. Dia cakap dia sembelit. Tak tau dah nk buat ape.. tak kan nak makan tembikai lepas bersalin kot.. Kang tak pasal-pasal bentan pulak. PAstu share terus dengan dia, suruh dia try amek OStematrix tu. Mujur bawak lebih,. Tu pun sebab tak packing awal2. Rasa sakit perut nak bersalin baru kalut nak simpan vitamin, Jangan tiru sudah…Hehhe…

Ada hikmah kat situ. Boleh share dengan akak katil sebelah. Dan esoknya, gembira la dia… Perut dah melawas dengan senang, Tak payah nak meneran dah..

Haaa… apa lagi kakak kakak, adik adik yang pregnant tu. Cepat2 la borong OStematrix dikala promosi ni..

Jangan amek sebulan dua jer.. Amek je setiap hari non stop. Sebab tu adalah kalsium kita. Kalsium dalam badan wajib di topup setiap hari tau. Tambah lagi pregnant dan menyusu; lagi banyak kalsium disedut oleh baby tau..


NAk order Ostematrix boleh hubungi saya :

ID : 921943
SMS / WhatsApp : 017 975 2684
COD Area : Shah ALam, JAlan Kebun, Kota Kemuning, JOhan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, BAndar Putera 2

Atau anda boleh membuat pembelian secara online dengan menekan icon di bawah

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4cfb97d554b8c9d23c91845a500deb03

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge