Anda Selalu Sakit Belakang Badan dan Kerap Tukar Tilam Tebal Yang Mahal? Baca Ni…

Sharing is caring!

 Siapa yang selalu rasa sakit belakang dan rasa macam tilam tebal dunlopillo yang 10 inci tu dah tak elok? Tak kisah la tido kat tilam hotel yang empuk tu tapi still rasa sakit belakang bila bangun tido. 



Mesti bila bangun tido tu, rasa tak selesa sangat kan? Ye lah, bangun pagi dengan sakit belakang macam tu, Mood pun boleh jadi down kan?

Nak salahkan katil dengan tilam pun dah banyak kali tukar tilam pulak. Dari yang 8 inci tebal kepada 12 inci tebal. Takkan la berat sangat badan sampai tido atas katil yang ada pocket spring tu pun badan still sakit? Pelik tul kan?

Apa yang dia buat?

Dia ada terbaca iklan produk ni yang katanya boleh hilangkan lenguh badan.
Mula-mula mesti kita pun tertanya jugak, “Betul ke boleh hilangkan lenguh badan ni?”
“Saya dah lama sakit belakang ni, katil tilam pun dah banyak kali tukar ganti”
“Takkan produk ni boleh hilangkan lenguh badan macam tu je”

Try la dulu, murah jer rm61 jer untuk sebotol ni.
Then bila dia try..
Wallaweehhhh…
Ha… menjadi kau… Abis dah hilang sakit-sakit belakang badan yang dia duk tanggung selama ni… Punya la berhabis duit tukar katil tilam ribu ribu, tapi beli Ostematrix yang harga rm61 tu jugak yang membantu dia hilangkan sakit belakang badan.

Konpem lepas ni memang tak miss la telan Ostematrix ni.

OStematrix ni sesuai sangat untuk orang yang selalu lenguh badan. Boleh bagi kat mak ayah kita sekali. Sebab orang kampung suka panggil Ostematrix ni ‘ubat sakit urat’ tau.
Mesti lepas ni, mak ayah suka je bila makan ostematrix ni. Takde dah masalah sakit-sakit urat lenguh-lenguh badan tau.
Apa lagi tuan puan?
Boleh hubungi saya untuk dapatkan ostematrix anda sekarang:
Promosi Ostematrix sedang berlangsung sepanjang bulan Februari ni untuk Twin Pack dan Beli 6 Botol Ostematrix dapat Free 1 botol.



ID : 921943
SMS / WhatsApp : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam, Jalan kebun, Kota Kemuning, Bukit Rimau, Johan Setia, Bandar Putera 2, Berjaya Park, RImbayu.
Penghantaran ke Seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju dan GDEX.
Atau kalau nak buat pembelian secara online melalui website shaklee, tuan puan boleh menekan icon di bawah.
Untuk lagi penjimatan, Join Ahli Shaklee dan dapat nikmati potongan sehingga 30% atas produk yang ada.


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge