Cara Hilangkan Kaki Kejang @ Kaki Cramp Di Malam Hari

Sharing is caring!

Aduuuu…sape pernah kena kaki cramp tengah -tengah malam time tido… Saya dulu selalu kena masa duk asrama sekolah… Memang nangis la jawabnya… Kaki cramp pehhh…. Tak leh nak cakap sakit die macam mana.. Pastu mula la tendang dinding tak pun tendang meja…sebab nak bagi lurus balik kaki…Nak Berdiri memang tak boleh time tu..

Rupanya sebab tak cukup unsur mineral seperti magnesium, kalsium, potassium dan sodium bila kaki cramp ni. Memang masa kat sekolah asrama tu jarang sangat minum susu.. Duk minum teh tarik mana ada kalsium nye.. Ada manis susu tu jer la…

Tapi, masa pregnant anak first selalu jugak jadi kaki cramp ni.. Tapi selalu jugak minum susu cokelat DHT tu.  Tapi tu pun seminggu sekali minum nya… Mana lak nak cukup kalsium… Tambah lagi dengan pregnant kan…

Pastu bila dah kenal pil kecik kaler putih tu, telan 4 bijik setiap hari, memang nampak berkesan dan kaki pun dah tak cramp lagi.. Best sangat. Tak yah risau dah pasal kaki cramp lepas tu. Biasa time tu, selalu kejutkn suami suh urut betis yang dah keras sebab cramp..Mengalir air mata weh….sakit nauuuuuu…

sape yang pernah kena tu tau la keadaan die macam mana kan?

Tapi… sejak dah guna 4 bijik pil putih kecik tu.. Memang lega sangat tau.. Sebab dah tak perlu nak hadap kaki cramp malam -malam hari… Tak payah nak kejut encik somi lagi… Lega dah.. Tapi memang dah tak tinggal makan 4 bijik pil putih cenonet tu. Sebab risau kaki cramp lagi..



Emm..lagipun tu je kalsium yang saya amek hari-hari. CUkuplah keperluan harian kalsium. Barulah Kaki tak cramp, gigi pun tak rosak. 
Si ostematrix yang saya ambil ni mengandungi Calcium, Magnesium, vitamin D, Mangan,  Zinc dan Copper untuk maintain kesihatan tulang dan gigi kita. Kaki pun tak cramp dah…

Rugi siapa yang tak beli time Offer Kaw Kaw ni.. 
Beli 2 dapat Less 5%.
Tapi kalau beli 6 dapat 1 FREE..



Eh,,.. tak banyak pun.. Satu botol tu untuk Sebulan je kalau sorang makan.

Bagi encik suami Satu.
Bagi mak Satu..
Bagi ayah SAtu.
Diri sendiri satu
 PAstu lagi 3 share dengan kawan – kawan satu opis.. 
Harga lagi terlajak murah…

Eh..kalau tak cramp kaki pun, kita wajib amek Kalsium ni tau. Kalau tak nak gigi rosak dan tulang reput dengan cepat la..

Satu lagi Benefit dia… Bila Bangun Pagi… Lenguh Badan Hilang… Serius… Meh try..

Nak order OStematrix? Hubungi Saya:

ID : 921943
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam, jalan kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, bukit RImau, Bandar Putera 2, Rimbayu 
Saya boleh pos ke seluruh Malaysia dengan menggunakan perkhidmatan Poslaju dan GDEX

Kalau nak order direct online thru website Shaklee boleh klik Icon kat bawah ni

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4cfb97d554b8c9d23c91845a500deb03


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge