Cara Mengurangkan Rabun Mata Yang Teruk Daripada Power 800

Sharing is caring!

Rabun? Kalau yang rabun sikit-sikit tu takpe lagi..yang power cermin mata lebih 100-150 tu kira rabun sikit baru. Tapi tiime tu pun dah kurang sikit nak nampak jauh. Tapi kalau yang jenis rabun teruk sampai power cermin mata 800 tu dah memang teruk la.. Kiranya bangun tidur kena terus cari cermin mata. Tak boleh takde cermin mata kan? MAcam mana nak kurangkan rabun mata yang teruk tu?
MEmang kita dah sedia tahu kan, untuk kesihatan mata kita kena ambil Vitamin A. Kalau dalam sayuran, yang memang bagus untuk mata adalah Carrot kan? Tapi banyak mana yang kita ambil vitamin A sehari untuk membantu memulihkan kesihatan mata kita? Adakah ia mencukupi atau memang tak cukup langsung? Kadang apa yang kita makan seharian takde pun nutrisi yang membantu untuk mata kita kan?

Jadi apa yang boleh membantu kita untuk mengurangkan power cermin mata yang tinggi tu?

CarotoMax®

Perlindungan Antioksida daripada Sumber Semula Jadi

Melindungi Tubuh Dengan Mengukuhkan Integriti Sel
Nikmati tahap perlindungan antioksida yang tinggi dengan Shaklee Carotomax®. Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksida daripada buah-buahan, sayur-sayuran dan tumbuh-tumbuhan dengan mengekstrak karotenoid semula jadi dan menawarkannya dalam pelbagai bentuk yang mudah diambil.
Lima Karotenoid Bermanfaat
Purata pengambilan harian karotenoid lutein, likopena dan beta karotena ialah 8mg sahaja – Carotomax® membekalkan lebih 13mg kebaikan karotenoid semula jadi
  • Mengandungi pati ekstrak daripada tomato, mikroalga, minyak sawit, marigold dan lain-lain.
  • Menyokong sistem imun yang kuat dan membantu mengekalkan kesihatan mata dan kulit untuk jangka masa yang lebih lama.

Meh kita tengok Testimoni customer yang menggunakan Carotomax yang membantu menurunkan power cermin mata daripada 800 kepada 600. 


Dengan pengambilan yang konsisten, power cermin mata beliau yang tinggi turun kepada 600.

Memang bahagia bila nikmat untuk melihat tanpa cermin mata tu dapat dikembalikan. Tak perlu untuk bergantung kepada cermin mata sepenuhnya. Tapi dengan syarat haruslah sentiasa konsisten dan tidak miss untuk ambil setiap hari.


Nak carotomax untuk cerahkan mata anda?

Boleh hubungi saya :

ID : 921943
SMS / WhatsApp : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam , Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2, Rimbayu
PEnghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju dan GDex.

Atau anda boleh membeli terus secara online dengan menekan icon di bawah

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a42419f3420cc448a514307a35d8eda2


Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge