Cara Sembuhkan Luka Bersalin Caesarian Dengan Cepat dan Tidak Merbahaya

Sharing is caring!



Dalam entry yang sebelum ni, saya ada sertakan efek sekiranya ambil PATI HARUAN selepas bersalin secara caesarian atau secara pembedahan. Memang ikan haruan ni bagus untuk sembuhkan luka dengan cepat. Tapi.. Kalau yang pati ni bahaya sikit…





Kalau yang bersalin secara normal, nak ambil pati haruan takpe…Tapi kalau mommies bersalin secara pembedahan amat-amatlah lah DILARANG ambil PATI HARUAN. PAti Haruan tau.. Kalau ikan haruan betul takpe tau.. Yang pati dalam botol tu tak payah amek.. 

Kenapa?


Meh saya highlite skali lagi ye..kenapa doktor tak bagi ambil pati haruan jika bersalin secara pembedahan.






Boleh Klik Link Ni untuk Baca Efek AMbil Pati Haruan Jika Bersalin Secara Pembedahan


ABis tu mommies nak amek apa supaya luka bersalin caesarian cepat sembuh dah tidak memudaratkan di lain hari?


Meh tengok ni…


Alhamdulillah.. ramai mommies gembira dengan feedback yang diterima bila ambil vivik semasa berpantang.













4 ramuan utama dalam vivix yang membantu mempercepatkan luka sembuh:


Polygonum Cuspidatum

Anggur Muscadine

Elderberi Eropah

Lobak Ungu



Ia kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.


Nak guna vivix semasa berpantang untuk cepat sembuhkan luka caesarian?


hubungi saya:

FB : Hanim Ismail

Page : Love Your Family

ID : 921943

SMS / WhatsApp : 017 975 2684

COD Area : Shah Alam, Jalan kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bandar Putera 2, Bukit Rimau, Rimbayu

Penghantaran SECARA PERCUMA ke seluruh MAlaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan GDEX


atau anda boleh order secara online dengan menekan icon di bawah











Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge