Cara Untuk Hilangkan Ketagihan Kaffein Dengan Mudah Tapi Sentiasa Bertenaga

Sharing is caring!

Kat Malaysia ni memang ramai peminat tegar kaffein.. Kalau tak minum sehari, rasa macam tak lengkap je hidup kan. Nak pulak pagi-pagi.. Kopi Starbuck, Gloria Jeans Coffee..kalau pagi-pagi tu memang ramai la.. Ramai yang bergantung kat kaffein ni untuk kekal cergas. Tapi nak tau tak ada cara yang boleh hilangkan ketagihan kaffein yang tapi dalam masa yang sama kekal cergas?



Ada yang ambil kaffein time lunch untuk stay awake sampai ke petang.. Tapi sebenarnya, kita boleh kurangkan atau hentikan ketagihan kaffein ni.. Ada 17 efek sekiranya kita ketagihan kaffein. Meh tengok gambar kat bawah ni,,



Ada 17 efek sekiranya kita mengambil kaffein. Kalau kita peminat tegar tu, kadang sampai tangan ketar kalau tak minum kaffein sehari.. Eh dah macam ketagih teruk dah kan.. Dah la tak elok efek nya tu..

Haaa…yang wanita yang sedang merancang untuk hamil tu, bawak-bawak la berhenti minum kaffein tau.. Sebabnya, pengambilan kaffein yang berlebihan akan mengganggu penghasilan estrogen dan metabolisme dan menyebabkan wanita sukar hamil..


“Ala…tapi rasa tak lengkap hidup sehari bila tak minum kaffein”
Mana lagi penting? Zuriat ke kaffein?
Kaffein ni lama-lama memudaratkan tau.
Better tukar amek ESP pulak.
Kelebihan ESP untuk orang yang nak hamil ni, ia boleh kuatkan rahim. Berbanding kaffein yang boleh menyebabkan kita sukar hamil.
Nak kurangkan @ hilangkan ketagihan kaffein ni senang je dengan minum ESP SHake.
Buatlah dengan apa-apa beverages pun. 
Yang paling best, lama-kelamaan kaffein yang berada dalam badan kita pun berkurangan.
“Eh, nanti lemau la badan, Ngantuk la bila dah tak amek kaffein”
Opsss…silap tu tau.. Actually minum ESP ni akan buatkan kita lagi bertenaga tau.
Sebab nama die pun  Energizing Soy Protein.
Haaaaa… tu yang best tu…
CUba lah..memang tak rugi sangat.
Yang tengah berusaha untuk hamil tu, cepat-cepat hentikan minum minuman berkaffein dan ambil ESP sebagai pengganti. Dan jangan lupa untuk ambil Set Mengandung sekali.



Make sure badan anda bernutrisi lengkap untuk bersedia menerima kehadiran zuriat dalam rahim kita.

BersediakaH anda untuk berhenti mengambil kaffein?

HUbungi saya : 

SMS / WhatsApp : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit RImau, Bandar Putera 2, Rimbayu

atau anda ingin membuat pembelian secara online boleh klik icon di bawah ini 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=06886417c92cf23925a22755585b1899

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge