Cara Mudah Kurangkan Semput Ketika Hamil

Sharing is caring!

Semput? Semput ni bahasa pasar la lebih kurang. Kalau bahasa baku, sempit tu maknanya lelah atau asthma atau sesak nafas. Bahaya tak semput ni terutamanya masa mengandung?



Semput ni bahaya walaupun kita tak mengandung. Ada kes yang pesakit lelaki meninggal akibat semput. Bahayanya semput ni sampai tahap kematian.

Bagi kita yang mengandung dan memang ada masalah semput sama ada kronik atau tidak, anda digalakkan untuk mengambil Omega -3 untuk mengurangkan risiko semput ketika mengandung. Lagipun kita tak nak la kan tengah sarat pastu kena serang semput. Mintak jauh la kan..


Yang paling penting,kita perlu elakkan semput untuk keselamatan diri kita dan baby dalam kandungan. Potensi untuk baby meninggal dalam kandungan pun tinggi. Sebolehnya elakkan atau kurangkan serangan semput.

Tengok mak kat bawah ni, dia ambil Omega -3 semasa hamil untuk masalah semput beliau.
Kalau puan- puan ada masalah semput ketika mengandung ataupun tidak mengandung, elok sangat la puan-puan ambil Omega -3 ni. Jangan tunggu lama-lama. Semput ni kalau dia datang serang tak bagi hint dah..
shaklee jalan kebun, kota kemuning

Tengah-tengah main bola kena serang semput.

Tengah- tengah drive  boleh kena serang semput.

Tengah zumba ke jogging ke boleh kena serang semput.



Apa yang nak.buat? Ke nak tunggu je?

Jangan menyesal tau. Kalau baby meninggal dalam kandungan sebab ibunya alami masalah semput, siapa yang sedih kan. Tentulah kita kan?

Ambil cepat- cepat omega-3 untuk kesihatan puan-puan ye. Kalau ada anak-anak yang alami masalah semput pun boleh bagi Omega-3 ni untuk anak-anak.

Boleh hubungi saya untuk dapatkan Omega -3 ini :

SMS / WhatsApp : 017 975 2684
ID : 921943
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2, Rimbayu, Kampong Lombong


Atau anda boleh membuat pembelian secara online terus melalui website Shaklee dengan menekan icon di bawah




Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge