Mata Rabun ; Ketahui Cara Mudah Mengurangkan Rabun Mata dan Silau dengan Berkesan

Sharing is caring!

Mata Rabun dan Terpaksa bergantung pada cermin mata sepanjang masa? Itulah yang biasa kita tahu kan? Sama ada Power cermin mata semakin menaik setiap tahun atau buat LASIK jer untuk elokkan mata. Tapi.. kalau lasik bukan murah. Bukan fix harga, tapi bergantung kepada power cermin mata kita jugak. Minimum lebih kurang rm2000 la jugak kan? Macam mana nak kurangkan rabun mata dengan berkesan?



Kita sedia maklum la kan, bila bergantung sepenuhnya kepada cermin mata setiap masa adalah sangat rumit. Celik mata bangun tidur kena cari cermin mata. Tu kalau takde masalah macam, cermin mata lupa letak kat mana, cermin mata patah lagi sebab anak terpijak.. Aduu,,, bukan 20 ringgit je harga, sampai beratu-ratus ringgit sebab lens atau power cermin mata kita yang semakin tinggi.

Nak tak try Carotomax?

Carotomax tu adalah vitamin A yang dirumus dengan 6 manfaat karotenoids iaitu:

Alpha Carotene
Beta Carotene
Lutein
Lycopene
Zeaxanthin
Asthaxanthin

Apakah yang menarik tentang Carotomax ini?



Ia adalah merupakan antioksida yang sangat bagus untuk menggalakan penglihatan yang sihat. Ia mempunyai 100% Vitamin A.

Ia meningkatkan ketumpatan pigmen makula, yang merupakan kawasan yang kritikal untuk ketajaman penglihatan.
Ia juga membantu menapis atau filter sinaran UV yang merbahaya.



Nak tengok Testimoni Carotomax yang membantu penglihatan seseorang? Boleh baca kat bawah ni…



Akak ni punya power cermin mata dari 800 turun 600 sebelah kanan dan 700 sebelah kiri. Nampak sikit je turun kan?

Tapi Sebenarnya ia adalah permulaan yang baik sebab jarang sangat dapat turunkan power cermin mata ni.. Tambah pulak bila power cermin mata dah cecah 800.

Ni memang kira berjaya dah ni. Tambah pulak selaput mata yang ada kat mata tu pun dah semakin kurang. Best kan?


Mestiilah best. Kalau nak jugak ikut macam akak ni nak turunkan power cermin mata boleh hubungi saya untuk dapatkan Carotomax anda.

SMS / WhatsApp : 017 975 2684a
ID : 921943
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit RImau, Bandar Putera 2, Rimbayu


Atau kalau nak cepat, boleh order secara online dengan menekan icon di bawah:



Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge