Part Time Bisnes Dan Dropship Untuk Pelajar Kolej Yang Menguntungkan

Sharing is caring!

Semakin ramai yang membuat part time bisnes kerana kekangan kewangan di zaman sekarang ini. Ada yang berniaga online, jual pakaian, makanan, minuman, supplement dan sebagainya.Apa kata join Part Time Bisnes yang ada 2 keuntungan? Satu keuntungan daripada Untung Runcit dan satu lagi keuntungan daripada BONUS yang akan dimasukkan setiap 15haribulan setiap bulan tanpa gagal. Dan bonus itu bergantung kepada berapa banyak point yang dapat pada setiap bulan.

Minimum UV point untuk dapat Bonus adalah 150 uv. Dan maximum adalah infiniti. Sekiranya anda dapat 5000uv point lagi banyak lah bonus anda.
Refer Table di bawah.Percentage Personal Group UV Bonus
5 % 150 ~ RM 23
8 % 300 ~ RM 74
11 % 600 ~ RM 204
14 % 1200 ~ RM 502
17 % 2000 ~ RM 1054
21 % 3000 ~ RM 1953Perkiraan ini adalah secara basic di peringkat permulaan. Sekiranya anda naik Rank cara pengiraan untuk Bonus adalah berlainan dan semakin bertambah.Dan bonus yang anda boleh dapat adalah infiniti, tidak ada jumlah maksimum pun. 5 angka atau 6 angka atau 7 angka. Anda yang tentukan.Set Target nak berapa Bonus. Dan kita plan untuk jalannya pula.


Nak jadi dropship Vitamin C favorite orang ramai pun boleh. Untung dapat atas sebotol pun dalam RM 15. Banyak kan.Dropship Vitamin C ini buat masa sekarang adalah paling senang.

1.   Tak perlukan modal. (ZERO MODAL)
2.   Tak perlu simpan stok.
3.   Tiada yuran komitmen.
4.   Tak perlu urus urusan pembungkusan dan pengeposan.Kalau sebulan dapat jual 30 botol, dah dapat untung dropship RM 450. Tak perlu nak bungkus dan pos pun. Hanya cari customer yang minat dengan Vitamin C. Testimoni dan Cara semua disediakan dan anda akan dimasukkan ke dalam group Telegram untuk Dropship ini.


Antara Contoh Testimoni yang disediakan:
Semua testimoni yang disediakan boleh diambil dalam Group Telegram. 


Boleh kumpul-kumpul duit untuk buat duit makan kat kolej ke nak beli buku ke, nak bayar duit fotostat ke kan? 

Senang kan? Bila dah lama-lama jatuh cinta dengan Dropship boleh la ubah untuk tukar kepada part time bisnes.


Boleh Hubungi saya untuk sebarang Pertanyaan dan Info ye.SMS / WhatsApp : 017 975 2684
Untuk Join Group Dropship Vitamin C, anda boleh WhatsApp “Saya Nak Join Dropship Vitamin C” ke Nombor : 017 975 2684

Untuk Join Bisnes Part Time Shaklee, anda boleh WhatsApp ” Saya Nak Join Part Time Bisnes Shaklee” ke nombor: 017 975 2684Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge