Cara Untuk Cikgu Kurangkan Letih Bila Naik Tangga Tingkat 4 Sekolah

Sharing is caring!

Cikgu dan tangga berpisah tiada..ewaaahhh…hihih.. Ye lah, mana ada sekolah yang ada eskalator yang ada lif kan? Semuanya tangga. Elok jugak untuk exercise setiap hari. Badan pun boleh jadi fit.

 

Tapi yang tak syiok nya, bila terpaksa naik tangga sampai ke tingkat 4 sambil bawak buku tulis student yang banyak. Tak campur lagi dengan dengan beg cikgu yang penuh tu kan?

 

 

Paling best, kalau tengok jam, dah nak dekat sangat waktu kelas. 5 minit je lagi. Allahu.. Berlari, berkejaran ke kelas. Kalau cikgu lelaki takpe gak, boleh langkau banyak anak tangga sebab pakai seluar. Kalau cikgu perempuan yang pakai baju kurung ni. Aduuhhh…

 

 

 

Sampai dalam kelas, tercungap-cungap mengah. Tambah bahaya, kalau kita memang ada penyakit asthma atau lelah. Tu tak kira lagi, kalau tetiba kita jadi sesak nafas. Sebab itulah cikgu -cikgu kena pastikan badan sentiasa fit dan ada extra energy walaupun berlari-lari naik tangga sampai ke tingkat 4 untuk mengajar anak-anak murid.

 

 

Supplement yang boleh membantu cikgu-cikgu supaya tidak letih dan mengah walaupun berlari naik tangga 4 tingkat adalah satu-satunya COQ Trol Plus.

 

Bagaimana COQ Trol Plus ini dapat membantu supaya cikgu kurang mengah dan letih?

 

  • COQ10 lebih tertumpu pada organ yang menggunakan banyak tenaga seperti jantung. Peredaran darah yang sihat bermakna jantung anda kuat dan sihat.

 

  • COQ10 mengekalkan tahap tenaga optimum dalam oto jantung untuk membolehkan ia mengepam jumlah darah cukup ke seluruh badan.

 

  • Ia mengelakkan salur darah anda bebas dari mendapan kolestrol jahat LDL, iaitu penyebab utama penyempitan salur darah. Ia juga memberi tenaga kepada otot jantung dan mengawal tahap radikal bebas di dalam jantung kerana COQ 10 bersifat antioksida yang tinggi.

 

  • Sekiranya cikgu ada mengambil ubat untuk mengurangkan kolestrol di mana di dalam nya mengandungi statins yang akan menyebabkan penurunan sebanyak 40% COQ10 dalam badan anda. Oleh itu, Cikgu perlu mengambil COQ Trol Plus supaya dapat membantu mengekalkan tahap normal COQ10 di dalam jantung.

 

 

Testimoni salah seorang Pensyarah di POLISAS Kuantan yang menggunakan COQ Trol Plus.

 

 

Terbaik kan? Lepas ni takde la cikgu-cikgu semua tercungap dan mengah walaupun berlari naik tangga untuk ke kelas kan. Masa 15 minit untuk rehat pun tak rugi dah. Masuk-masuk kelas boleh terus mengajar anak murid. Barulah dipanggil cikgu efficient kan?

 

Nak dapatkan COQ Trol Plus anda? Boleh hubungi saya pengedar Shaklee Shah ALam – Jalan Kebun hari ini untuk stok anda:

 

Hanim Ismail

ID : 921943

017 975 2684

COD Area : Shah alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bandar Putera 2, Berjaya Park, Bukit Rimau, Bandar Rimbayu, Kampung Lombong

Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan POSLAJU dan GDEX.

 

 

atau cikgu boleh membuat pembelian secara online dengan menekan icon di bawah

 

 

Setiap pembelian vitamin dengan saya, anda layak menerima:

  • Konsultasi Percuma secara Berterusan

 

  • Follow Up selepas Penggunaan

 

  • Jadual Pengambilan Vitamin yang Eksklusif dan Berkesan

 

 

NAK DAPATKAN PENJIMATAN UNTUK SETIAP PEMBELIAN? DAFTAR AHLI SHAKLEE HARI INI

 

 

 

 

Sharing is caring!

Comments

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge