Cara Hilangkan Kawah Berlekuk di Muka Lelaki

Sharing is caring!

Masalah kawah bulan, kawah berlekuk kat muka ni bukan masalah wanita sahaja. Tapi masalah kaum adam juga. Ada yang jenis tak kisah pun, tak kisah macam mana keadaan muka, sampai jerawat nanah besar-besar penuh kat muka. Kadang yang tengok pun geli. Bukan apa. Kita sepatutnya mementingkan kebersihan kan?

 

 

Kalau setakat baju kemeja kemas, tapi bila tengok muka penuh dengan jerawat bernanah, alamak macam tak kena je kan? Lelaki pun  kena jaga juga penampilan juga. Tambah-tambah yang memang kerja front desk, yang selalu jumpa client setiap hari. Client nak berurusan dengan anda pun mungkin lebih selesa kan?

 

 

Mungkin ramai yang malu nak buat treatment muka kat SPA. Ye lah, biasanya perempuan je masuk SPA kan? Kalau artis macam Awal Ashaari pergi spa takpe je dia. Tak malu pun. Tapi anda mesti malu la jugak kan? Nak pilih pakej apa, jenis treatment  apa. Semua kita tak tahu kan?

 

 

Jangan risau cik abang semua. Ambil je SET YOUTH SKINCARE ni. EH skincare ni bukan untuk perempuan je tau. Lelaki pun boleh guna.

 

 

Tengok result abang ni yang baru gunakan SKINCARE YOUTH selama 20 hari. Sebabnya, nak elokkan kulit muka yang ada kawah bulan tu. Nak pergi buat treatment kat SPA malu. Lagipun kena habiskan duit ribu-ribu kat spa. Masa lagi kena adjust untuk pergi 2-3 jam kat sana. Malu lagi…Aduu..

 

 

Pilihan abang ni memang bijak.

 

 

Senang je guna ni. Sapu kat muka malam sebelum tidur, ssebelum nak pergi kerja. Eh skincare youth ni bukan jenis foundation ye. Bukan yang warna coklat yang perempuan duk tepek-tepek kat muka sebelum keluar rumah. NO NO NO!!!

 

 

Tak payah risau pun. Orang lain tak kan tau abang-abang pakai skincare YOUTH ni.. Sebab tak nampak pun. Yang akan nampak adalah, hasil result setelah abang-abang guna YOUTH ni.

 

 

Kalau kawah bulan kat muka dah takde, baru la semangat sikit nak jumpa client dan kastemer kan? BAru rasa confident nak bercakap dengan muka yang dah semakin handsome kan?

 

Jangan tunggu lagi tau. Sebab bulan MAC 2018 ni je ada FREE RADIANCE CE ni. Harga sebenar dia rm437. Tapi sebabkan promosi bulan ni, dapat free je radiance CE ni.

Ni fullset untuk rawat kawah bulan muka abang-abang.

 

YOUTH ni sangat selling fast ye. Dalam masa 3 hari je launching, dah habis 500. Restok balik 500 set, dalam masa 12 jam pun dah habis. Dan sekarang dah restok yang baru. Sebabnya, produk ini memang 100% CLINICALLY PROVEN

 

CEpat-cepat hubungi saya, pengedar Shaklee Shah Alam –  Jalan Kebun :

 

Hanim Ismail

ID : 921943

SMS /  WhatsApp : 017 975 2684

Email: hanim_ismail@yahoo.com.my

COD ARea : SHah ALam, JAlan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit RImau, Bandar Putera 2, Kampung Lombong, Bandar RImbayu, Berjaya Park

Penghantaran ke seluruh Malaysia juga boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju dan GDEX.

Atau abang-abang boleh membuat pembelian secara online melalui website Shaklee dengan menekan icon di bawah

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge