Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang Dengan Cepat dan Berkesan

Sharing is caring!

Sikap suka memicit jerawat yang timbul kadang-kadang menyebabkan parut jerawat itu semakin teruk. Dan kesan jangka masa panjang nya adalah parut jerawat tersebut menjadi berlubang. Sama ada lelaki atau perempuan, masalah ini biasanya timbul jika anda seorang pemicit jerawat yang tegar.

 

Perempuan memang tak boleh dipisahkan dengan kecantikan. Sebijik jerawat yang timbul pun boleh menyebabkan hati gundah gulana. Kerana ingin cepat mahukan jerawat tu hilang, kita pun memulakan upacara memicit jerawat. Tabiat sebegini lah yang menyebabkan parut jerawat itu menjadi berlubang.

 

 

Tapi, lama-kelamaan, semakin banyak parut jerawat yang berlubang dan kita pulak cover tempat berlubang itu dengan foundation yang tebal untuk meratakan kulit wajah kita. Supaya menampakkan kulit kita licin. Hakikatnya, sekiranya kita mencuci wajah dengan bersih, terdapat parut jerawat yang berlubang yang kita sembunyikan dengan make up yang tebal.

 

 

 

Berapa lama kita perlu menutup wajah dengan make up yang tebal setiap kali ingin keluar? Setiap hari mungkin. Tetapi sampai bila? Tidakkan anda mahukan wajah yang licin, bersih dan parut berlubang tidak lagi kelihatan walaupun ketika itu anda di dalam naked face ( tanpa sebarang solekan).

 

 

Jika anda akan melangsungkan perkahwinan dalam masa terdekat, ya anda akan disolekkan untuk menutup parut jerawat berlubang itu. Tetapi sampai bila?

 

Setiap malam bersama suami pun anda mahukan muka yang bermake up tebal untuk menutup parut jerawat berlubang?

 

Kisah Benar

 

Saya pernah terserempak dengan seseorang di dalam tandas. Memang cantik orangnya dengan solekan. Dia mahu mencuci muka untuk menunaikan solat. Tapi, memang terkejut apabila selesai dia mencuci muka, kelihatan parut jerawat berlubang penuh di mukanya. Tidakkah dia ingin kan kulit yang licin tanpa sebarang parut berlubang? Dia juga mengambil masa yang agak lama untuk memakai solekan kembali untuk menutup parut berlubang itu.

 

 

Apakah SKincare yang boleh membantu meratakan kembali parut jerawat berlubang itu?

 

Jawapannya adalah YOUTH SKINCARE.

 

 

SAtu-satunya Skincare Pertama di dunia yang 100% CLINICALLY PROVEN, Bukan jenis based on Experience.

 

Youth bukannya diberikan trial kepada sesiapa dan result nya dikira. Seperti yang ada dalam iklan kat TV, produk skincare XXX. Ia diberikan kepada 100 orang, 85% nampak hasil 15% tak dapat hasil. Nope!! YOUTH SKINCARE bukan based on experienced.

 

Tapi memang 100% dijamin berkesan. IA dibuat kajian selama 8 tahun dan baru dipasarkan selepas mendapat hasil yang memuaskan.

 

Tengok testimoni PARUT BERLUBANG setelah menggunakan YOUTH SKINCARE selama 13 hari.

 

Dalam masa 13 hari je, lekuk-lekuk berlubang tu dah naik nak jadi sekata dah. Masalah yang dah lama menghantui akhirnya akan pulih tak lama lagi..

 

Ni baru 2 minggu, kalau 2 bulan, memang jadi flawless lah kulit.

 

Cepat-cepat dapatkan Set SKincare YOUTH anda sebelum habis lagi..

 

boleh hubungi saya, pengedar SHaklee Shah ALam – Jalan Kebun:

 

Hanim ISmail

ID : 921943

SMS / WhatsApp : 017 975 2684

COD Area: Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, JOhan Setia, bandar Putera 2, Bukir RImau, Bandar RImbayu, Kampung Lombong, Berjaya Park

Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju atau GDEX.

 

atau anda boleh membuat pembelian secara online melalui website Shaklee dengan menekan icon di bawah:

 

 

 

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge