Projek Buat Duit Dengan Modal Rendah

Sharing is caring!

Siapa yang tak nak duit kan? ZAman sekarang ni semua perlukan duit. Nak masuk toilet, isi minyak, tol, makan lagi. KAlau duduk area bandar RM 5000 tu pun kira cukup makan. Nak bayar sewa rumah, kereta lagi. ANak sekolah lagi. Bil – bil lagi. Jalan -jalan lagi.

 

Terutamanya yang suri rumah. MEsti teringin nak merasa ada duit sendiri kan?

 

 

Kalau boleh tak nak susahkan suami yang dah berpenat lelah mencari rezeki setiap hari. Kalau kita ada duit sendiri, boleh juga hulur-hulur kat suami di saat memerlukan. Ye dak?

 

 

Saya nak ajak siapa yang berminat untuk JOIN Projek Buat Duit RM 1500 Sebulan.

 

 

 

Yang mana ada dalam kriteria berikut sangat-sangat dialu-alukan:

 

 

–> Ada hutang kereta / rumah

–> Mahu bebas hutang / FREE DEBT

–> Mahu ada duit sendiri walaupun tak bekerja

–> Mahu berikan duit setiap bulan kepada MAK AYAH

 

–> Mahu berikan anak- anak hadiah / mainan kepada anak-anak (tak mahu kecewakan anak setiap kali terpaksa menolak permintaan anak yang mahukan mainan)

—> Mahu travel bersama anak dan keluarga

 

 

 

 

Jika ada kriteria seperti di atas, anda WAJIB sertai PROJEK BUAT DUIT ini.

 

 

Tetapi; pihak kami juga memerlukan anda yang :

 

–> Sentiasa memberikan yang terbaik.

  –> Buang perasaan malu untuk berniaga.

  –> Sanggup belajar untuk terima ilmu marketing.

  –> No excuses.

  –> Ada smartphone atau laptop dan juga line internet.

 

 

Kerana pihak Kami BUKAN :

 

—> HEAD HUNTING

—> SKIM CEPAT KAYA

—> SKIM MENIPU ORANG

—> SKIM KAYAKAN ORANG ATAS

—> SCAMMER

 

 

Kami adalah syarikat MLM yang paling lama bertahan dan tidak pernah sekali pun terlewat membayar BONUS kepada semua ahli yang LAYAK.

 

Berapa banyak yang anda boleh dapat adalah SEberapa banyak yang anda sanggup usahakan.

 

Ingatlah,

 

TIADA orang yang akan sudi membayar bil elektrik air dan sewa rumah anda.

 

Kita yang boleh mengubah KEWANGAN kita dengan BERNIAGA.

 

Berniaga adalah 9/10 daripada punca rezeki.

 

 

 

BErminat untuk menyertai menjadi sebahagian daripada group #projekbuatduit1500BW

 

Hubungi saya:

 

Hanim Ismail

SMS /  WhatsApp : 017 975 2684

 

 

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge