Skincare Terbaik Untuk Semua Jenis Kulit Muka

Sharing is caring!

Terdapat banyak skincare yang dikatakan mampu merawat kulit muka bermasalah. Tapi kebanyakannya adalah Produk OEM. Sekejap je, dah boleh jadi founder produk. Tapi, hakikat nya, kita tak tau pun keberkesanan dan kajian yang dibuat daripada produk tersebut. Asal ada duit, anda boleh jadi founder produk kosmetik. Tapi anda pertaruhkan kesihatan kulit muka pelanggan anda.

 

Kita sebagai pengguna juga sepatutnya juga perlu mengambil langkah berhati-hati dalam memilih sebarang produk skincare. Ini kerana, kesannya pada kulit muka anda dan juga kesan yang boleh menjejaskan kesihatan sekiranya produk tersebut mempunyai bahan terlarang.

 

 

Dah berapa banyak produk skincare yang akhirnya ditarik balik oleh KKM kerana mempunyai bahan kimia merbahaya. itu pun setelah sekian lama terjual. Akhirnya barulah kita menyesal kan.

 

 

Skincare yang paling terbaik untuk merawat kulit muka yang bermasalah seperti :

  • Tanda-tanda penuaan
  • Mengurangkan kedutan
  • Bintik – bintik hitam penuaan dan pigmentasi (jeragat)
  • Memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari
  • Meningkatkan kecerahan dan seri wajah

 

Adalah Set Repair And Intensive YouthTM.

 

Kajian selama 8 tahun dilakukan sebelum terhasilnya Set Youth ini. Bukan selama 8 bulan atau 8 hari ye.

 

Sebab itulah Set Youth ini memberi jaminan 100% mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda.

 

 

 

Adalah Skincare yang anda gunakan sekarang adalah betul -betul selamat?

 

Apakah Bahan-Bahan Botanical yang digunakan di dalam Set Youth ini?

 

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent yang melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 

YOUTH Complex yang dalam proses patent, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

 

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

 

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun, dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan aktioksidan.

 

Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai patent memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikel bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

 

Apa Produk yang ada dalam Set Youth Ini?

 

 

Untuk penjelasan mengenail Set Youth ini, boleh KLIK LINK INI.

 

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge