Cara CEPAT Kurangkan Kulit Muka Berminyak dan Kecilkan Liang Pori

Sharing is caring!

Rimas sangat bila muka berminyak kan? Tambah pula bila kita berada dalam keadaan tempat yang panas dan bersesak-sesak. Kalau tak pakai make up atau foundation takpe lagi. Tapi kalau pakai bedak, foundation, dan make up sudah tentu nampak muka kita bercapuk-capuk sebab berminyak. Ni nak dekat raya ni, mesti banyak open house nak pergi, nak melayan tetamu lagi. Mesti tak sempat nak touch up sangat kan?

 

 

 

 

Malu pun dah jadi satu hal. Mesti orang ingat kita tak pandai pakai make up tapi gatal nak make up. Malu weiii… Nak buat macam mana kan? Kita orang perempuan ni mesti suka nak berhias -hias sikit kan? Nak pergi kenduri kahwin, nak pergi event office lagi. Nak keluar dating dengan suami lagi. Mesti nak melawa sikit kan?

 

 

Memang ada yang paling senang. Ramai yang bagitau pakai je foundation yang tak menyebabkan kulit muka berminyak. Tapi sampai bila nak pakai benda alah tu kan? Kan lagi elok kalau muka kita jadi kurang berminyak, liang pori menjadi kecil. Barulah boleh kata cantik semulajadi, bukan cantik kerana make up kan?

 

 

Salah satu cara paling Mudah dan DIJAMIN berkesan untuk menjadikan kulit muka kurang berminyak dan kecilkan liang pori adalah dengan menggunakan SKINCARE YOUTH yang sedang viral sekarang ini, dengan efek yang sangat-sangat positif.

 

Ini adalah salah satu testimoni pengguna SKINCARE YOUTH yang mempunyai masalah kulit muka berminyak dan liang pori yang besar.

 

Assalamualaikum …. saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.
.

Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.
.

Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.
.

Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.
.

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.

 

 

 

 

Dan yang paling best sekali, kesan yang dapat dirasai pengguna SKINCARE YOUTH ini adalah seawal 14 hari.

 

Perhatikan betul- betul pada kulit wajah beliau.

 

KULIT BELIAU MENJADI CERAH dan BUKAN PUTIH Seperti guna KRIM TIMBANG KILO yang mana akan menjadikan kulit menjadi nipis dan seakan-akan transparent sehingga nampak urat hijau.

 

SIKNCARE YOUTH ini memang sangat selamat dan tidak mempunyai 1500 bahan merbahaya yang biasa digunakan dalam sesetengah skincare.

 

Masalah jerawat pasir beliau pun dah semakin tiada. Hanya dengan menggunakan SKINCARE YOUTH ini.

 

Cepat-cepat hunbungi saya untuk dapatkan SKINCARE YOUTH ANDA. Sempat lagi sebelum menjelang raya, kulit akan menjadi lebih cantik dengan YOUTH ini.

 

Untuk dapatkan SET SKINCARE YOUTH anda, anda boleh menghubungi saya pengedar SHaklee Shah Alam – Jalan Kebun :

 

Hanim Ismail

ID : 921943

SMS /  WhatsApp  : 017 975 2684

COD ARea : Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit RImau, Bandar RImbayu, Kampung Lombong, Bukit Naga, Berjaya Park

Email : hanim_ismail@yahoo.com.my

 

Atau anda boleh membuat pembelian secara online melalui website Shaklee dengan menekan icon ORDER NOW di bawah. Pembayaran secara debit card atau kredit card juga diterima.

 

 

 

 

Untuk penjimatan sehingga 25%, anda disarankan untuk mendaftar menjadi AHLI dan seterusnya dapat menikmati HARGA AHLI pada setiap pembelian anda.

 

 

 

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge