Cara Mudah Hilangkan Eye Bag dan Hitam Bawah Mata (Mata Panda) dalam Masa 7 Hari

Sharing is caring!

Ramai termasuk ibu bapa atau anak yang sedang belajar kat kolej atau sekolah mengalami masalah eye bag atau mata panda ; iaitu lingkaran hitam di bawah atau sekeliling mata. Terutamanya yang selalu tak cukup tidur dan sentiasa berjaga malam.

Bagi yang bekerja dan setiap hari berjumpa customer atau client, eye bag atau mata panda ini kelihatan agak annoying dan boleh dikatakan sebagai tak sedap mata memandang.

Bagi wanita boleh lagi memakai make up untuk menutup mata panda tapi eye bag masih akan kelihatan. Dan agak pelik, sekiranya lelaki memakai make up untuk menutup lingkaran hitam di mata.

Ada cara tradisional yang diamalkan oleh nenek moyang kita malah ada juga yang mengamalkannya membuatnya setiap hari.

Iaitu dengan meletakkan hirisan timun di mata.

Memang ia berkesan, namun mengambil masa yang agak lama. Dan ia jugak akan menyebabkan kita terganggu untuk melakukan urusan yang lain. Kita perlu baring untuk meletakkan hirisan timun di mata, dan ibarat kita seperti tidur untuk sementara.

Ada yang melakukannya di waktu malam sebelum tidur, itu pun kadang kadang terlupa.

Ada satu cara yang sangat berkesan untuk menghilangkan eye bag dan mata panda dalam masa kurang 7 HARI. Percaya tak?

Jom kita tengok testimoni mereka yang menggunakannya.

Cara_hilangkan_eye_bag_mata_panda

Cara_hilangkan_eye_bag_mata_panda

Cara_hilangkan_eye_bag_mata_panda

Cara_hilangkan_eye_bag_mata_panda

Dalam masa tak sampai 7 hari, mereka mendapat result yang sangat berkesan dengan penggunaan YOUTH EYE TREATMENT.

Youth Eye Treatment sangat berkesan untu mereka yang mempunyai masalah berikut :

lingkaran hitam di mata (mata panda)

garisan kedut halus di sekitar mata

eye bag

Jangan biarkan mata panda dan kedutan halus di sekitar mata serta eye bag mengganggu konsentrasi dan fokus anda dalam melakukan pekerjaan hakiki anda.

Dan jangan lupa keadaan yang sebegitu akan membuatkan anda kelihatan lebih berusia. Anda tak mahu dipanggil makcik kan di kala usia baru masuk 30 an kan?

Cepat dapatkan Youth Eye Treatment anda.

Boleh Hubungi saya:

Hanim Ismail

017 975 2684

COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bandar Putera 2, Berjaya Park, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bandar Rimbayu, Kampung Lombong

Penghantaran secara POS boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju atau GDEX

Untuk menikmati diskaun yang lebih💰, anda digalakkan untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

Anda akan mendapat guide yang EKSKLUSIF dari segi cara penggunaan dan cara pengambilan vitamin dan produk lain sekiranya membeli daripada saya. 😊

Atau anda boleh membeli secara online melalui website shaklee dengan menekan icon di bawah

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge