Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat yang Teruk dengan Berkesan

Sharing is caring!

Wanita dengan kecantikan tak dapat dipisahkan. Siapa yang tak nak cantik kan? Budak kecik umur 3 tahun pun dah pandai nak make up nak nampak cantik.

.

Tapi bagi kita yang dah dewasa ni, mungkin mempunyai masalah jerawat yang teruk. Ia mungkin berpunca daripada:

● masalah hormon yang tak stabil

● sering menukar skincare

● menggunakan make up tiruan

● menggunakan skincare yang mempunyai bahan terlarang seperti hidrokuinon dan merkuri

.

Jika dibandingkan dengan kulit kanak- kanak yang belum terdedah kepada pencemaran bahan kimia, kulit mereka sememangnya lebih baik.

.

Lagipun kita sentiasa mahu mencuba produk baru. Tengok je kat dalam Facebook kat dalam iklan TV; berlambak skincara jenama sendiri yang dikeluarkan. Bayaran minimum rm2k dah membolehkan seseorang itu dikatakan menghasilkan produk jenama sendiri. Tetapi; kebanyakan produk tersebut agak merbahaya untuk kulit kita.

. Tepuk dada tanya selera. Adakah kita mahukan kulit muka yang cantik untuk sementara dan akhirnya semakin teruk di kemudian hari?

.

Atau kita mahukan kulit muka yang sihat dan tiada bahan-bahan kimia yang disapu pada muka kita?

.

Ok…mari kita saksikan Testimoni yang menggunakan 2 produk ini di mana; kulit muka beliau yang boleh dikatakan agak rosak menjadi begitu halus sekali.

Muka beliau yang awalnya menjadi merah-merah kerana parut jerawat akhirnya sembuh seperti sebelumnya. Parut hitan jerawat juga hilang dengan pengambilan ESP dan VITAMIN C.

.

.Lihat sahaja akan rupa baru beliau setelah 2 bulan mengambil ESP dan juga Vitamin C jenama Shaklee. Makin lawa dan menjadi semakin berkeyakinan untuk berjumpa dengan sesiapa sahaja.

Fungsi ESP adalah sebagai protein yang bertindak untuk penghasilan sel kulit yang baru. Dan menggantikan sel kulit yang rosak akibat jerawat.

Vitamin C pula berperanan untuk membantu menghasilkan kolagen yang menjadikan kulit muka lebih tegang dan nampak firm.

.

Jangan biarkan kulit muka anda menjadi lebih teruk; sehingga perlukan jagaan yang lagi eksklusif dari pakar kulit yang mungkin menyebabkan kos untuk merawatnya semakin tinggi.

.

Sekiranya anda juga mempunyai masalah seperti ini; jangan malu untuk hubungi saya untuk dapatkan Set Kulit Cantik anda.

Hanim Ismail

017 975 2684

COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bandar Putera 2, Berjaya Park, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bandar Rimbayu, Kampung Lombong

.
Penghantaran secara POS boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju atau GDEX

.
Untuk menikmati diskaun yang lebihπŸ’°, anda digalakkan untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee.

.
Anda akan mendapat guide yang EKSKLUSIF dari segi cara penggunaan dan cara pengambilan vitamin dan produk lain sekiranya membeli daripada saya. 😊

.
Atau anda boleh membeli secara online melalui website shaklee dengan menekan icon di bawah

Sharing is caring!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge