Kulit Cantik

Cara CEPAT Kurangkan Kulit Muka Berminyak dan Kecilkan Liang Pori

Rimas sangat bila muka berminyak kan? Tambah pula bila kita berada dalam keadaan tempat yang panas dan bersesak-sesak. Kalau tak pakai make up atau foundation takpe lagi. Tapi kalau pakai bedak, foundation, dan make up sudah tentu nampak muka kita bercapuk-capuk sebab berminyak. Ni nak dekat raya ni, mesti banyak open house nak pergi, nak …

Skincare Terbaik Untuk Semua Jenis Kulit Muka

Terdapat banyak skincare yang dikatakan mampu merawat kulit muka bermasalah. Tapi kebanyakannya adalah Produk OEM. Sekejap je, dah boleh jadi founder produk. Tapi, hakikat nya, kita tak tau pun keberkesanan dan kajian yang dibuat daripada produk tersebut. Asal ada duit, anda boleh jadi founder produk kosmetik. Tapi anda pertaruhkan kesihatan kulit muka pelanggan anda.   …

Suami Mahukan Kulit Isteri Tampak Sentiasa Muda? Ini Rahsianya…

Perempuan dan kecantikan memang berpisah tiada. Siapa yang tak nak kulit cantik kan? paling kurang kulit yang flawless dan tiada parut jerawat. Remaja usia 13 tahun pun dah pandai nak pastikan kulit sentiasa cantik. Bila dah meningkat usia, kulit semakin kendur dan tidak anjal. Mulalah suami pandang perempuan lain. Sedihkan?   Tapi, jangan pula kita …