Testimoni YOUTH

Cara CEPAT Kurangkan Kulit Muka Berminyak dan Kecilkan Liang Pori

Rimas sangat bila muka berminyak kan? Tambah pula bila kita berada dalam keadaan tempat yang panas dan bersesak-sesak. Kalau tak pakai make up atau foundation takpe lagi. Tapi kalau pakai bedak, foundation, dan make up sudah tentu nampak muka kita bercapuk-capuk sebab berminyak. Ni nak dekat raya ni, mesti banyak open house nak pergi, nak …

Cara Hilangkan Kawah Berlekuk di Muka Lelaki

Masalah kawah bulan, kawah berlekuk kat muka ni bukan masalah wanita sahaja. Tapi masalah kaum adam juga. Ada yang jenis tak kisah pun, tak kisah macam mana keadaan muka, sampai jerawat nanah besar-besar penuh kat muka. Kadang yang tengok pun geli. Bukan apa. Kita sepatutnya mementingkan kebersihan kan?     Kalau setakat baju kemeja kemas, …

Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang Dengan Cepat dan Berkesan

Sikap suka memicit jerawat yang timbul kadang-kadang menyebabkan parut jerawat itu semakin teruk. Dan kesan jangka masa panjang nya adalah parut jerawat tersebut menjadi berlubang. Sama ada lelaki atau perempuan, masalah ini biasanya timbul jika anda seorang pemicit jerawat yang tegar.   Perempuan memang tak boleh dipisahkan dengan kecantikan. Sebijik jerawat yang timbul pun boleh …