Tag Archives: Daftar Ahli Shaklee

Part Time Bisnes Dan Dropship Untuk Pelajar Kolej Yang Menguntungkan

Semakin ramai yang membuat part time bisnes kerana kekangan kewangan di zaman sekarang ini. Ada yang berniaga online, jual pakaian, makanan, minuman, supplement dan sebagainya. Apa kata join Part Time Bisnes yang ada 2 keuntungan? Satu keuntungan daripada Untung Runcit dan satu lagi keuntungan daripada BONUS yang akan dimasukkan setiap 15haribulan setiap bulan tanpa gagal. …

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Senang je sebenarnya nak jadi member Shaklee tau.. Lagipun benefit dia banyak sangat.. Ramai yang tahu, shaklee jual Vitamin jer… Tapi tak ramai yang tahu, shaklee pun ada jual barang2 kebersihan rumah macam sabun basuh baju, softener, sabun basuh pinggan, cecair serbaguna Basic H. Dan ada jugak tau, barang2 kecantikan muka ni.. Haaa…..banyak sebenarnya produk …

Sakit Tumit Berkurangan dengan Pengambilan Produk OG Secara Konsisten

Assalamualaikum…Dah lama tak tulis entry…Hari ni nak share satu produk yang boleh kurangkan sakit tumit.. Pernah tak rasa sakit kat bahagian tumit? Rasa cam sakit sangat bila nak jalan.. Nak melangkah rasa sakit sangat.. sampai kita terpaksa berjalan terjingkit-jingkit sebab tak boleh nak pijak penuh.. Rasa macam pakai heels pun ada…Tinggi semacam…hehe… Sakit ni terjadi …

CARA MUDAH untuk DAPAT FREE Multivitamin VITALEA bernilai RM 88.75

Assalamualaikum dan Selamat Hari BURUH!!!Sempena meraikan HAri Buruh yang istimewa ni… heheh… Shaklee beri Offer terbaik dan CARA yang PALING MUDAH untuk dapatkan secara FREE MULTIVITAMIN VITALEA yang bernilai RM 88.75. Siapa tak nak memang rugi woooo!!!! Cara nya sangat MUDAH dan SIMPLE!!!1. Anda perlu MENDAFTAR sebagai AHLI SHAKLEE yang BARU.2. Membuat sebarang pembelian daripada pelbagai …

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Alhamdulillah. Semakin ramai yang register jadi ahli Shaklee. Kenapa pilih Shaklee dan bukan MLM lain? Eh… Shaklee ni MLM ker? Yup. Shaklee adalah sebuah Syarikat MLM yang telah tumbuh segar sejak lebih 50 tahun yang lalu. MLM Shaklee ni adalah berkisarkan tentang produk kesihatan iaitu vitamin, produk kecantikan dan juga barangan kegunaan harian seperti sabun …