Tag Archives: ESP

Selamatkah JAMU MODEN a.k.a SET BERSALIN SHAKLEE pada IBU dan BAYI?

Jamu Moden Atau Set bersalin / berpantang shaklee semakin menjadi pilihan ramai anak-anak muda yang baru bersalin. Akan tetapi, ramai juga yang memilih untuk mendapatkan jamu seperti Nona Roguy, Tanamera dan sebagainya mengikut adat dan kebiasaan orang-orang lama. Akan tetapi, ramai juga mommies yang agak susah untuk mempercayai akan kehebatan jamu moden ini.. Persoalannya,  Adakah …

Apakah Supplemen yang perlu diambil Semasa Mengandung, Berpantang, dan Menyusu Badan ?

Supplement adalah satu perkara yang menjadi satu keperluan di zaman sekarang. Ia adalah untuk membantu tubuh badan kita untuk lebih bertenaga dan kita dapat menjalankan kerja2 seharian dengan lebih tenang. Orang dulu2 takpe…banyak makan ulam…Kita pulak makan sup gear box, cheese kek meleleh, chocolate moist kek, ayam KFC, burger King. Mana la badan tak sihat …

Protein Terbaik Shaklee untuk Elakkan Letih dan Tenaga Berkekalan

Rasa Letih sepanjang hari? Tak larat nak membuat kerja-kerja rumah/ pejabat sebab lesu? Bangun pagi takde tenaga?? Tak lalu nak makan pagi2 untuk tenaga. Kami ada penyelesaiannya.. Protein adalah sumber utama untuk membekalkan tenaga kepada badan kita. Tapi kadang2 surirumah mahupun yang bekerja tidak sempat nak breakfast. Betul tak? Bangun pagi kul 530. Siap anak2 …

Vitamin yang Boleh diambil Semasa Hamil

TAHNIAH PUAN!!! Anda Hamil!!!! Masa tu, hati berbunga-bunga…muka glowing-glowing kan…tambah pulak anak Pertama..lagi la gembira kan…sama la kita..heheh…bila dah balik rumah baru teringat nak tanya doktor boleh makan apa tak boleh makan apa..sebab dah gembira sangat sampai tak ingat nak tanya doktor. yang pasti doktor kat klinik mesti bagi ASID FOLIK, dengan Iron formula kan.Tapi …

Rahsia Kekal Muda

Cantik dan kekal muda adalah menjadi satu kebiasaan di kalangan perempuan, termasuklah saya sendiri. Tambahan pula dah kahwin dan saya dah beranak dua. Mestilah nak maintain cantik dan kekal muda kan. Tambah2 lagi biasa kalau perempuan banyak kali bersalin makin cepat tua dan makin letih sebab nak uruskan keluarga kan? Meh saya kongsikan rahsia kekal muda saya.hehhehe  Sebelum …

KHASIAT ESP SHAKLEE

Energizing SOy Protein (ESP) adalah salah satu supplement keluaran shaklee yang mempunyai banyak kelebihan. lebih kurang 10 dalam 1 kelebihan ESP. Nak tahu Apakah fungsi dan khasiat serta kelebihan Energizing Soy Protein yang sedang hangat di pasaran sekarang? ESP merupakan supplement high protein yang berupaya untuk menghasilkan sel baru maka  sel mati dan sel lama ini dapat disingkirkan.  Protein merupakan makanan kepada sel yang membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ  dan terhasilnya sistem.        Protein sangat penting kepada pembentukan janin • ESP …

Set Penyusuan Shaklee

“Susu merudum?” “Badan lenguh – lenguh sebab menyusu badan?” “Kulit jadi makin kusam?” “Badan rasa letih dan tak bertenaga jer” Itulah sebahagian luahan ibu-ibu yang menyusu badan Jangan risau…ibu – ibu hanya perlu dapatkan SET PENYUSUAN SHAKLEE yang lengkap  SET PENYUSUAN terbaik dari SHAKLEE untuk anda dan bayi anda… ♡ VITALEA – memberi 28 nutrisi …