Tag Archives: Kulit Cantik/Jeragat/Jerawat

Engineer : Selalu Buat Kerja Luar Sehingga Kulit Muka Menjadi Gelap

Assalamualaikum…Hari ni nak share testimoni produk shaklee yang membantu mencerahkan kulit beliau yang sebelum ni gelap sebab selalu buat kerja2 kat luar. Almaklumlah dah nama engineer kan.. Kena la turun site buat site visit kan. Lama2, kulit jadi hangus dan jadi gelap..   Ni kisah yang sebenarnya..Testimoni yang sebenar.. Alkisahnya akak ni seorang engineer yang …

CARA PUDARKAN JERAGAT dengan SELAMAT dan BERKESAN

Jeragat adalah salah satu PENYAKIT KULIT MUKA yang biasa sangat dihadapi oleh orang ramai terutamanya perempuan. Salah satu penyebabnya adalah bekerja atau sentiasa berada di bawah terik panas matahari untuk jangka masa yang lama atau lebih senang faham SUNBURN. Sebenarnya, LELAKI pun ramai yang mengalami masalah ini. Kadang- kadang, akibat SALAH PENGGUNAAN produk kecantikan muka …

Kelebihan Vita E Shaklee untuk Kulit

Vita E shaklee ni memang betul2 femes. Kena pulak dengan Shaklee buat promosi BELI 6 FREE 1 pada bulan June Ni. SEbabnya, dah nak DEKAT RAYA!!! Yeah….Vita E Shaklee ni memang terkenal dengan banyak nama. ANtaranya ialah Vitamin Hilang Parut @ Vitamin Kulit Cantik @ Vitamin Kulit Moist @ Vitamin Suami Gagah @ Vitamin Cinta.  Banyak bebenor ni manfaat …