Tag Archives: Kulit Cantik/Jeragat/Jerawat

Hilangkan Jerawat dengan Set Jerawat Shaklee

MAsalah jerawat dikalangan perempuan dan juga lelaki tidak dapat dielakkan. Terutamanya perempuan kerana masalah jerawat ini kadangkala seiring dengan kedatangan haid..Bak kata org dulu2, bila start naik jerawat dah period la tu..Betul tak? Tapi yang peliknya ada yang tak pernah keluar jerawat langsung. Ada yang jerawat keluar penuh satu muka…Sampai nak keluar jalan-jalan pun  malu…Sebijik …

Rahsia Kekal Muda

Cantik dan kekal muda adalah menjadi satu kebiasaan di kalangan perempuan, termasuklah saya sendiri. Tambahan pula dah kahwin dan saya dah beranak dua. Mestilah nak maintain cantik dan kekal muda kan. Tambah2 lagi biasa kalau perempuan banyak kali bersalin makin cepat tua dan makin letih sebab nak uruskan keluarga kan? Meh saya kongsikan rahsia kekal muda saya.hehhehe  Sebelum …

Testimoni Set Kecantikan SHAKLEE

Set kecantikan Shaklee ade banyak pakej… Ada COLLAGEN POWDER Ada VIVIX Ada GLA Ada BCOMPLEX, VITALEA dan banyak lagi… tapi saya nak share salah satu SET KECANTIKAN SHAKLEE Nak cantik luar, kena cantik dari dalam…betul tak? kadang2 kita pakai mcm2 produk muka tpi sekejap jer muka ok… clean and clear dari jerawat.. tapi sampai masa, …

TESTIMONI TERBAIK TONIK VIVIX

Assalamualaikum… Saya ingin share kebaikan dan manfaat TONIK AJAIB VIVIX… 1. Kepada yang berhasrat untuk BERHENTI MEROKOK digalakkan untuk mengambil VIVIX di mana ia  boleh menjadikan ROKOK menjadi PAHIT seperti HEMPEDU… Eksperimen yang saya berikan VIVIX kepada suami saya untuk berhenti merokok, baru 5 hari penggunaan  ambilan rokok semakin berkurangan kerana ROKOK terasa pahit…ALhamdulillah….sangat gembira …

TONIK AJAIB VIVIX

Assalam…just nk share one of shaklee product yg sgt gojes iaitu VIVIX… Nk tau kenapa sgt gojes n marbeles?!! sbb vivix ni ibarat ibu utk segala product n vitamin shaklee… Kenapa???!? 1.  Sgt berkesan utk menjadikan kulit menjadi anjal dan yg paling bagus blh menjadi awet muda… 2. Sgt sesuai dihadiahkan kpd encik suami yg …

VIVIX

Assalamualaikum….dan salam ceria!!! Ramai sekarang Shaklee Independent Distributor duk promote VIVIX bulan Mei ni kan? KENAPA yer??? Sebab promosi VIVIX berlangsung pada bulan Mei ini…yezza… BELI 6, FREE 1 BELI SATU PUN BOLEH!!!Sempena BULAN BIRTHDAY anakanda saya bulan ni, saya mahu berikan sesuatu yang istimewa…..nak tahu call / sms saya 0179752684 atau pm sayahttp://www.facebook.com/aneng83  Apa …

COLLAGEN POWDER

COLLAGEN POWDER SHAKLEE Anda inginkan keremajaan kulit anda kembali? gunakan COLLAGEN POWDER SHAKLEE yang terbukti berkesan dan selamat.. Hubungi saya HANIM 0179752684 utk collagen powder anda sekarang dan COD akan dilakukan di kawasan shah alam, jalan kebun, kota kemuning dan alam budiman U10…Penghantaran ke seluruh MALAYSIA menggunakan poslaju juga boleh diuruskan…