Tag Archives: Kurus/Kurang Berat Badan

Adakah Supplement Dapat Membantu Menguruskan Badan Dengan Berkesan?

“Saya Nekad nak Kuruskan Badan… Tapiiii… Ada tak supplement yang boleh membantu untuk kuruskan badan dengan berkesan?” Alhamdulillah… dah nekad untuk kurus.. Dah berazam dah berjanji nak buang lemak-lemak yang berlebihan tu.. Tapiiii… Jangan pula guna ubat kurus tau..  Dan jangan pula ambil supplemen sebarangan yang kononnya membantu menguruskan badan… Last-last, buah pinggang rosak.. Nak …

Tips Kuruskan Badan Tanpa Menyeksakan Diri

Ramai orang nak kurus, tapi tak ramai yang betul-betul nekad nak kurus.. Sama ke lain maksudnya..?… heheh.. itu maknanya sebut je kurus kat mulut, tapi makanan macam-macam masuk mulut.. Godaan makanan katanya.. Nak tau tak tips untuk kurus dengan cara selamat dan tidak menyeksakan? Nak tau tak statistik Malaysia sekarang ni paling tinggi antara negara …

Apakah Tanda-Tanda Badan Kita Perlukan Sesi Detoks? WAJIBKAH kita Detoks Seluruh Badan Kita?

Detoks badan? Apa tu? Pernah tak selama ni kita detoks badan kita? Perlu ker kita detoks badan? Tak pernah dengar pun doktor suruh detoks badan.. Nak tau tak bila kita kena detoks badan atau Tanda-tanda yang Badan kita perlukan Sesi Detoks seluruh Badan. Antara sebab-sebab kita perlu detoks badan kita atau tanda- tanda badan kita …

TEH Special Untuk Kuruskan Badan

Assalamualaikum.. Ada sesiapa berhajat untuk kurangkan berat badan tak? Sebelum tu, nak tanya dulu, macam mana kadar metabolisme uollss… Tinggi ke rendah metabolisme uolls.. Kalo metabolisme tinggi, agak senang untuk turunkan berat badan tau.. Sebab ape? Sebab bila kita work out sikit jer, badan dah berpeluh peluh. Macam buat kerja kat rumah, mop lantai ker …