Tag Archives: Ostematrix

AWAS!!! BAHAYA Jika Tangan dan Kaki Pesakit Diabetis Mudah Kebas..Bahaya Tau Kalau Tengah Memandu

Tangan dan kaki kebas? Dan anda adalah seorang yang mengidap kencing manis atau diabetis. Bahaya tau… nak pulak time tu tengah drive ke tengah bawak motor ke.. time tu la kita tak rasa pedal minyak kita tekan tu. Silap2 full tekan pedal minyak lak tu.. Nauzubillah… Kaki dan tangan menjadi kebas. Itu adalah antara komplikasi …

Apa Kesan Merbahaya Apabila Kerap Minum Minuman 3in1?

Pernah tak minum minuman 3in1? Dah berapa lama minum 3in1, berapa banyak sachet 3in1 yang diambil setiap hari? Banyak kajian yang dah dibuat untuk menyedarkan pengguna akan bahaya minuman 3in1. Ibarat kita macam minum gula semata2. Pendedahan jugak banyak dilakukan even disiarkan dalam surat khabar lagi. Hanya menunggu kita sebagai pengguna untuk mengubahnya Yang tak …

Sakit Gigi ketika Hamil? Apa Perlu Dibuat?

Sakit gigi ketika hamil merupakan satu masalah yang tidak boleh diambil mudah oleh ibu hamil. Kenapa? Kerana sakit gigi yang berlarutan boleh menyebabkan anda menjadi mudah tertekan dan bahaya kepada bayi dalam kandungan. Sekiranya, ia berlarutan boleh membawa kepada kontraksi. Sakit gigi ketika hamil juga boleh menyebabkan gigi semakin rapuh dan kemungkinan gigi tersebut terpaksa …