Tag Archives: Pengedar SHAKLEE di SELANGOR

Cara Mudah Hilangkan Eye Bag dan Hitam Bawah Mata (Mata Panda) dalam Masa 7 Hari

Ramai termasuk ibu bapa atau anak yang sedang belajar kat kolej atau sekolah mengalami masalah eye bag atau mata panda ; iaitu lingkaran hitam di bawah atau sekeliling mata. Terutamanya yang selalu tak cukup tidur dan sentiasa berjaga malam. Bagi yang bekerja dan setiap hari berjumpa customer atau client, eye bag atau mata panda ini …

Pengedar Shaklee JALAN KEBUN dan KOTA KEMUNING, SHAH ALAM

Assalamualaikum…lame kita tak bersiaran.. hehe…  Akak2 abang2 Masih setia atau baru nak cuba produk Shaklee? Ada yang tak pernah tau akan kewujudan Shaklee ni tau.. Sebenarnya Shaklee ni dah lama wujud tau.. In fact Vitalea, atau multivitamin pertama Shaklee dah berusia lebih 100 tahun tau… Haaa… kalo nak try Shaklee atau nak dapatkan produk Shaklee …

CARA MENGURANGKAN Masalah KEPUTIHAN SEMASA HAMIL

Masalah keputihan semasa hamil memang sangat menyusahkan.. Lagipun semasa hamil kita dielakkan untuk menggunakan sebarang jenis pencuci vagina… Rasa yang tidak selesa dan mungkin akan mengalami gatal gatal yang teruk sekiranya keputihan semakin serius. Masalah ini bukan sahaja dihadapi oleh kita yang hamil, malah anak dara juga mengalami masalah yang sama kan. Saya sendiri yang …

Bolehkan Produk Mengandungi LEUCINE mengurangkan BERAT BADAN kita?

Terdapat banyak produk sekarang yang mengandungi LEUCINE. Pentingkah LEUCINE dalam produk untuk mengurangkan BERAT BADAN dan menjadikan lemak kepada MUSCLE. Salah satu produk Shaklee juga mengandungi Leucine. Meh, kita baca dulu apakah LEUCINE yang top ni.. APAKAH LEUCINE ? ================ Leucine ini adalah salah satu sumber protein, yang bagus untuk memelihara otot.  BAGAIMANA LEUCINE BERFUNGSI …