Tag Archives: Pengedar Shaklee di Shah Alam

Pengedar Shaklee JALAN KEBUN dan KOTA KEMUNING, SHAH ALAM

Assalamualaikum…lame kita tak bersiaran.. hehe…  Akak2 abang2 Masih setia atau baru nak cuba produk Shaklee? Ada yang tak pernah tau akan kewujudan Shaklee ni tau.. Sebenarnya Shaklee ni dah lama wujud tau.. In fact Vitalea, atau multivitamin pertama Shaklee dah berusia lebih 100 tahun tau… Haaa… kalo nak try Shaklee atau nak dapatkan produk Shaklee …

CARA MENGURANGKAN Masalah KEPUTIHAN SEMASA HAMIL

Masalah keputihan semasa hamil memang sangat menyusahkan.. Lagipun semasa hamil kita dielakkan untuk menggunakan sebarang jenis pencuci vagina… Rasa yang tidak selesa dan mungkin akan mengalami gatal gatal yang teruk sekiranya keputihan semakin serius. Masalah ini bukan sahaja dihadapi oleh kita yang hamil, malah anak dara juga mengalami masalah yang sama kan. Saya sendiri yang …

Cara Untuk Mengekalkan Penghasilan Susu Bila Mommy Mula Bekerja

Alhamdulillah. Dah selamat bersalin. Niat di hati seorang ibu hanyalah menginginkan yang Terbaik untuk zuriatnya. Dan yang paling penting adalah untuk memberi SUSU BADAN yang tak ternilai kepada baby. Akan tetapi, bila seorang mommy itu adalah seorang mommy yang berkerjaya, PERSOALAN yang mungkin timbul adalah “MAMPUKAH AKU UNTUK MENYUSU BADAN SELAMA 2 TAHUN, DENGAN KESIBUKAN …

Bolehkan Produk Mengandungi LEUCINE mengurangkan BERAT BADAN kita?

Terdapat banyak produk sekarang yang mengandungi LEUCINE. Pentingkah LEUCINE dalam produk untuk mengurangkan BERAT BADAN dan menjadikan lemak kepada MUSCLE. Salah satu produk Shaklee juga mengandungi Leucine. Meh, kita baca dulu apakah LEUCINE yang top ni.. APAKAH LEUCINE ? ================ Leucine ini adalah salah satu sumber protein, yang bagus untuk memelihara otot.  BAGAIMANA LEUCINE BERFUNGSI …