Tag Archives: pengedar shaklee Jalan Kebun

Bagaimana Cara Berniaga dari Rumah Untuk Ibu Tunggal dan SuriRumah

Kesian kat suami. Pergi kerja pagi, malam baru sampai rumah. Kita duk rumah je jaga anak2. Fikir2 memang nak kerja sebab nak.tolong tambah pendapatan suami. Lagipun anak dah start sekolah. Ada tak cara berniaga dari rumah yang tak perlu untuk kita ke hulu hilir keluar rumah? Jawapannya: ADAIaitu Bisnes Shaklee…yupp… bisnes Shaklee yang tak perlu …

About Me

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua kawan di alam maya ni..😀… Nak cerita serba sedikit tentang diriku ini @ blogger yang baru mula nak serius dengan blog ni… Hehe.. Tu pun setelah berjaya edit template blog ni sendiri @ FOC… Hehehe.. Lagipun dari blog ni kita boleh jadi lubuk duit @ side income kan? 💰💰💰💰💰💰💰💰  Meh nak cerita tentang …

Cara Hilangkan Stretchmark Dengan Berkesan

Assalamualaikum… pernah tak kita tengok bahagian perut pastu kita rasa malu sendirian? Huhuhu.. Sedihkan tengook perut yang penuh dengan Stretchmark tambahan pulak bertahun-tahun lepas bersalin tak hilang2 tau… Stress tengok kan?? Nak tau tak? Stretchmark ni boleh buat kita, ibu-ibu rasa rendah diri dan kurang yakin bila berhadapan dengan suami.. Suami kadang memang buat diam …

Muka SUNBURN teruk Dan LAMA Sampai Malu Nak Keluar Rumah?

Assalamualaikum. Siapa pernah alami sunburn muka. Saya dulu zaman sekolah menengah dan zaman belajar kat U dulu selalu sunburn muka tau. Ye lah..kat sekolah kadang ada kena join sukan.  Kadang main netball, olahraga semua.  Almaklum lah, saya memang jenis minat sukan dan aktif kan. Tapi time hari pertandingan,dari pagi sampai ke petang berjemur last2 sunburn …

SPECIAL SANGAT Pengedar Shaklee Macam Kami Ni… KENAPA Yer?

Assalamualaikum… Alhamdulillah semakin ramai yang memilih Shaklee dan menggunakan produk Shaklee even vitamin atau produk home care.. Dan Semakin ramai yang menjadi ahli shaklee yang sah untuk beli dengan harga ahli (konpem harga ahli) dan kalau berkelayakan silap2 boleh dapat CASH BONUS lagi tau… Ramai tau buat side income dengan jadi pengedar Shaklee… Berbaloi baloiii….. …

KeISTIMEWAan Jadi Pengedar Shaklee Macam Kami.. Nak JOIN Kami ?

Assalamualaikum… Alhamdulillah semakin ramai yang memilih Shaklee dan menggunakan produk Shaklee even vitamin atau produk home care.. Dan Semakin ramai yang menjadi ahli shaklee yang sah untuk beli dengan harga ahli (konpem harga ahli) dan kalau berkelayakan silap2 boleh dapat CASH BONUS lagi tau… Ramai tau buat side income dengan jadi pengedar Shaklee… Berbaloi baloiii….. …