Tag Archives: pengedar shaklee Jalan Kebun

Cara Hilangkan Stretchmark Dengan Berkesan

Assalamualaikum… pernah tak kita tengok bahagian perut pastu kita rasa malu sendirian? Huhuhu.. Sedihkan tengook perut yang penuh dengan Stretchmark tambahan pulak bertahun-tahun lepas bersalin tak hilang2 tau… Stress tengok kan?? Nak tau tak? Stretchmark ni boleh buat kita, ibu-ibu rasa rendah diri dan kurang yakin bila berhadapan dengan suami.. Suami kadang memang buat diam …

Muka SUNBURN teruk Dan LAMA Sampai Malu Nak Keluar Rumah?

Assalamualaikum. Siapa pernah alami sunburn muka. Saya dulu zaman sekolah menengah dan zaman belajar kat U dulu selalu sunburn muka tau. Ye lah..kat sekolah kadang ada kena join sukan.  Kadang main netball, olahraga semua.  Almaklum lah, saya memang jenis minat sukan dan aktif kan. Tapi time hari pertandingan,dari pagi sampai ke petang berjemur last2 sunburn …

SPECIAL SANGAT Pengedar Shaklee Macam Kami Ni… KENAPA Yer?

Assalamualaikum… Alhamdulillah semakin ramai yang memilih Shaklee dan menggunakan produk Shaklee even vitamin atau produk home care.. Dan Semakin ramai yang menjadi ahli shaklee yang sah untuk beli dengan harga ahli (konpem harga ahli) dan kalau berkelayakan silap2 boleh dapat CASH BONUS lagi tau… Ramai tau buat side income dengan jadi pengedar Shaklee… Berbaloi baloiii….. …

KeISTIMEWAan Jadi Pengedar Shaklee Macam Kami.. Nak JOIN Kami ?

Assalamualaikum… Alhamdulillah semakin ramai yang memilih Shaklee dan menggunakan produk Shaklee even vitamin atau produk home care.. Dan Semakin ramai yang menjadi ahli shaklee yang sah untuk beli dengan harga ahli (konpem harga ahli) dan kalau berkelayakan silap2 boleh dapat CASH BONUS lagi tau… Ramai tau buat side income dengan jadi pengedar Shaklee… Berbaloi baloiii….. …

Pengedar Shaklee JALAN KEBUN dan KOTA KEMUNING, SHAH ALAM

Assalamualaikum…lame kita tak bersiaran.. hehe…  Akak2 abang2 Masih setia atau baru nak cuba produk Shaklee? Ada yang tak pernah tau akan kewujudan Shaklee ni tau.. Sebenarnya Shaklee ni dah lama wujud tau.. In fact Vitalea, atau multivitamin pertama Shaklee dah berusia lebih 100 tahun tau… Haaa… kalo nak try Shaklee atau nak dapatkan produk Shaklee …