Tag Archives: Penyakit Kronik

AWAS!!! BAHAYA Jika Tangan dan Kaki Pesakit Diabetis Mudah Kebas..Bahaya Tau Kalau Tengah Memandu

Tangan dan kaki kebas? Dan anda adalah seorang yang mengidap kencing manis atau diabetis. Bahaya tau… nak pulak time tu tengah drive ke tengah bawak motor ke.. time tu la kita tak rasa pedal minyak kita tekan tu. Silap2 full tekan pedal minyak lak tu.. Nauzubillah… Kaki dan tangan menjadi kebas. Itu adalah antara komplikasi …

Apa Kesan Merbahaya Apabila Kerap Minum Minuman 3in1?

Pernah tak minum minuman 3in1? Dah berapa lama minum 3in1, berapa banyak sachet 3in1 yang diambil setiap hari? Banyak kajian yang dah dibuat untuk menyedarkan pengguna akan bahaya minuman 3in1. Ibarat kita macam minum gula semata2. Pendedahan jugak banyak dilakukan even disiarkan dalam surat khabar lagi. Hanya menunggu kita sebagai pengguna untuk mengubahnya Yang tak …

TONIK AJAIB VIVIX

Assalam…just nk share one of shaklee product yg sgt gojes iaitu VIVIX… Nk tau kenapa sgt gojes n marbeles?!! sbb vivix ni ibarat ibu utk segala product n vitamin shaklee… Kenapa???!? 1.  Sgt berkesan utk menjadikan kulit menjadi anjal dan yg paling bagus blh menjadi awet muda… 2. Sgt sesuai dihadiahkan kpd encik suami yg …

VIVIX

Assalamualaikum….dan salam ceria!!! Ramai sekarang Shaklee Independent Distributor duk promote VIVIX bulan Mei ni kan? KENAPA yer??? Sebab promosi VIVIX berlangsung pada bulan Mei ini…yezza… BELI 6, FREE 1 BELI SATU PUN BOLEH!!!Sempena BULAN BIRTHDAY anakanda saya bulan ni, saya mahu berikan sesuatu yang istimewa…..nak tahu call / sms saya 0179752684 atau pm sayahttp://www.facebook.com/aneng83  Apa …