Tag Archives: Testimoni ESP

Cara Hilangkan Stretchmark Dengan Berkesan

Assalamualaikum… pernah tak kita tengok bahagian perut pastu kita rasa malu sendirian? Huhuhu.. Sedihkan tengook perut yang penuh dengan Stretchmark tambahan pulak bertahun-tahun lepas bersalin tak hilang2 tau… Stress tengok kan?? Nak tau tak? Stretchmark ni boleh buat kita, ibu-ibu rasa rendah diri dan kurang yakin bila berhadapan dengan suami.. Suami kadang memang buat diam …

Cara Jadikan KULIT GELAP dan BERJERAWAT kepada KULIT CERAH dengan SELAMAT dan BERKESAN

Assalamualaikum.. Sekarang trend nak cerahkan kulit gelap semakin berleluasa kan.. Ada yang testimoni kulit gelap jadi cerah lawa2 gebus skali.. Sampai bertimbun- timbun produk kat pasaran yang keluar. Boleh cerahkan kulit dalam masa 3 hari, dalam masa 7 hari.. ooomak aiiii… Tak terlintas ke apa yang ada dalam produk tu sampai kesan nya cepat sekali.. …

Muka SUNBURN teruk Dan LAMA Sampai Malu Nak Keluar Rumah?

Assalamualaikum. Siapa pernah alami sunburn muka. Saya dulu zaman sekolah menengah dan zaman belajar kat U dulu selalu sunburn muka tau. Ye lah..kat sekolah kadang ada kena join sukan.  Kadang main netball, olahraga semua.  Almaklum lah, saya memang jenis minat sukan dan aktif kan. Tapi time hari pertandingan,dari pagi sampai ke petang berjemur last2 sunburn …

Engineer : Selalu Buat Kerja Luar Sehingga Kulit Muka Menjadi Gelap

Assalamualaikum…Hari ni nak share testimoni produk shaklee yang membantu mencerahkan kulit beliau yang sebelum ni gelap sebab selalu buat kerja2 kat luar. Almaklumlah dah nama engineer kan.. Kena la turun site buat site visit kan. Lama2, kulit jadi hangus dan jadi gelap..   Ni kisah yang sebenarnya..Testimoni yang sebenar.. Alkisahnya akak ni seorang engineer yang …