Tag Archives: Testimoni Omega Guard

Apa Kesan Merbahaya Apabila Kerap Minum Minuman 3in1?

Pernah tak minum minuman 3in1? Dah berapa lama minum 3in1, berapa banyak sachet 3in1 yang diambil setiap hari? Banyak kajian yang dah dibuat untuk menyedarkan pengguna akan bahaya minuman 3in1. Ibarat kita macam minum gula semata2. Pendedahan jugak banyak dilakukan even disiarkan dalam surat khabar lagi. Hanya menunggu kita sebagai pengguna untuk mengubahnya Yang tak …

Betulkah Pengambilan Omega-3 yang Mencukupi DAPAT Mengurangkan Risiko Bersalin Pra-Matang?

Omega -3 sememangnya terkenal dan sangat penting untuk perkembangan mental bayi sejak dalam kandungan lagi.. Tapi… Tahukah kita bahawa ibu yang hamil sangat kurang mengambil omega -3 ini? Ya.. Ini kerana, Omega -3 ini tidak dapat dihasilkan oleh badan kita dan mommies seharusnya mengambil melalui supplement atau pemakanan. Tetapi,,sejauh manakah pemakanan kita seharian mempunya Omega- …

Sakit Tumit Berkurangan dengan Pengambilan Produk OG Secara Konsisten

Assalamualaikum…Dah lama tak tulis entry…Hari ni nak share satu produk yang boleh kurangkan sakit tumit.. Pernah tak rasa sakit kat bahagian tumit? Rasa cam sakit sangat bila nak jalan.. Nak melangkah rasa sakit sangat.. sampai kita terpaksa berjalan terjingkit-jingkit sebab tak boleh nak pijak penuh.. Rasa macam pakai heels pun ada…Tinggi semacam…hehe… Sakit ni terjadi …