Tag Archives: Testimoni Vivix

AWAS!!! BAHAYA Jika Tangan dan Kaki Pesakit Diabetis Mudah Kebas..Bahaya Tau Kalau Tengah Memandu

Tangan dan kaki kebas? Dan anda adalah seorang yang mengidap kencing manis atau diabetis. Bahaya tau… nak pulak time tu tengah drive ke tengah bawak motor ke.. time tu la kita tak rasa pedal minyak kita tekan tu. Silap2 full tekan pedal minyak lak tu.. Nauzubillah… Kaki dan tangan menjadi kebas. Itu adalah antara komplikasi …

Apa Kesan Merbahaya Apabila Kerap Minum Minuman 3in1?

Pernah tak minum minuman 3in1? Dah berapa lama minum 3in1, berapa banyak sachet 3in1 yang diambil setiap hari? Banyak kajian yang dah dibuat untuk menyedarkan pengguna akan bahaya minuman 3in1. Ibarat kita macam minum gula semata2. Pendedahan jugak banyak dilakukan even disiarkan dalam surat khabar lagi. Hanya menunggu kita sebagai pengguna untuk mengubahnya Yang tak …

Adakah Psoriasis dan Ekzema Penyakit Keturunan? Bolehkan Ia Dirawat?

Apa itu penyakit psoriasis? Yang biasa kita tau, penyakit itu adalah berkaitan dengan kulit kan, macam gatal – gatal kan? Tapi apakah sebenarnya penyakit psoriasis ni? Tengok gambar kat atas tu… itu psoriasis.dah tahap kronik sebab tak dapatkan rawatan seawal mungkin. Akhirnya kulit dah menjadi teruk. Psoriasis ni afalah penyakit radang kulit yang kronik yang …

Cara Paling Cepat dan Senang Untuk Berhenti Merokok

Musykil betul bila baca tajuk entry kan?? Berhenti merokok dengan Cara yang senang dan mudah. Ada ker cara yang paling mudah dan paLing simple nak berhenti merokok?Mesti abang-abang semua pelik kkan? Cuba tengok ni?.. Lagipun banyak produk banyak cara yang government dah buat.Klinik Berhenti Merokok la, Khidmat Kaunseling la,tapi semua tak menjadi kan. Tambaha2 pulak …

TESTIMONI TERBAIK TONIK VIVIX

Assalamualaikum… Saya ingin share kebaikan dan manfaat TONIK AJAIB VIVIX… 1. Kepada yang berhasrat untuk BERHENTI MEROKOK digalakkan untuk mengambil VIVIX di mana ia  boleh menjadikan ROKOK menjadi PAHIT seperti HEMPEDU… Eksperimen yang saya berikan VIVIX kepada suami saya untuk berhenti merokok, baru 5 hari penggunaan  ambilan rokok semakin berkurangan kerana ROKOK terasa pahit…ALhamdulillah….sangat gembira …