Tag Archives: Testimoni

CARA MENGURANGKAN Masalah KEPUTIHAN SEMASA HAMIL

Masalah keputihan semasa hamil memang sangat menyusahkan.. Lagipun semasa hamil kita dielakkan untuk menggunakan sebarang jenis pencuci vagina… Rasa yang tidak selesa dan mungkin akan mengalami gatal gatal yang teruk sekiranya keputihan semakin serius. Masalah ini bukan sahaja dihadapi oleh kita yang hamil, malah anak dara juga mengalami masalah yang sama kan. Saya sendiri yang …

Masalah MEMBUANG 2 MINGGU Sekali Akhirnya Berakhir

Membuang air besar seelok-eloknya SEKALI SEHARI. Itu baru dikatakan NORMAL. Yang tidak normalnya, bila masalah membuang ni melarat sehingga 2 minggu sekali. Yee,..2 minggu sekali!! Tak caya kan? Kalau tak membuang 3 hari pun dah rasa tak sedap badan. Ni pulak sampai 2 minggu sekali.Fuhhh…yang pastinye memang sakit la time membuang tu kan.Ada seorang kastemer @ jiran …

CARA PUDARKAN JERAGAT dengan SELAMAT dan BERKESAN

Jeragat adalah salah satu PENYAKIT KULIT MUKA yang biasa sangat dihadapi oleh orang ramai terutamanya perempuan. Salah satu penyebabnya adalah bekerja atau sentiasa berada di bawah terik panas matahari untuk jangka masa yang lama atau lebih senang faham SUNBURN. Sebenarnya, LELAKI pun ramai yang mengalami masalah ini. Kadang- kadang, akibat SALAH PENGGUNAAN produk kecantikan muka …

Cara Paling Cepat dan Senang Untuk Berhenti Merokok

Musykil betul bila baca tajuk entry kan?? Berhenti merokok dengan Cara yang senang dan mudah. Ada ker cara yang paling mudah dan paLing simple nak berhenti merokok?Mesti abang-abang semua pelik kkan? Cuba tengok ni?.. Lagipun banyak produk banyak cara yang government dah buat.Klinik Berhenti Merokok la, Khidmat Kaunseling la,tapi semua tak menjadi kan. Tambaha2 pulak …