Tag Archives: Testimoni

Testimoni Set Berpantang Shaklee

Set BERPANTANG shaklee mengandungi beberapa jenis vitamin.Ia terdiri daripada:1. BCOMPLEX2. VITALEA3. OSTEMATRIX4. ZINC5. VITA C SUSTAINED RELEASE6. ENERGIZING SOY PROTEIN Yang best nye tentang set berpantang shaklee ni, ia boleh diambil pada hari pertama selepas bersalin tidak seperti jamu.Walaupun bayi anda mengalami jaundice ia tidak mempengaruhinya.Hari ini, saya sedang berpantang hari ke 14 dengan set …

Testimoni Set Kecantikan SHAKLEE

Set kecantikan Shaklee ade banyak pakej… Ada COLLAGEN POWDER Ada VIVIX Ada GLA Ada BCOMPLEX, VITALEA dan banyak lagi… tapi saya nak share salah satu SET KECANTIKAN SHAKLEE Nak cantik luar, kena cantik dari dalam…betul tak? kadang2 kita pakai mcm2 produk muka tpi sekejap jer muka ok… clean and clear dari jerawat.. tapi sampai masa, …

TESTIMONI TERBAIK TONIK VIVIX

Assalamualaikum… Saya ingin share kebaikan dan manfaat TONIK AJAIB VIVIX… 1. Kepada yang berhasrat untuk BERHENTI MEROKOK digalakkan untuk mengambil VIVIX di mana ia  boleh menjadikan ROKOK menjadi PAHIT seperti HEMPEDU… Eksperimen yang saya berikan VIVIX kepada suami saya untuk berhenti merokok, baru 5 hari penggunaan  ambilan rokok semakin berkurangan kerana ROKOK terasa pahit…ALhamdulillah….sangat gembira …

pesakit strok kembali berjalan selepas menggunakan VIVIX shaklee dalam masa 7 hari

time untuk update blog…dah lame tak update sbb tak berkesempatan bukak laptop…ni saya nak share testimoni VIVIX shaklee yang sangat berkesan dan menarik sekali… inilah yang dikatakan PRODUK SHAKLEE yang terbaik… pesakit strok yang consume VIVIX dalam masa 7 hari dah boleh berjalan… perokok tegar yang consume VIVIX dah boleh berhenti merokok… nak tau ape …

Testimoni Carotomax

          CAROTOMAX     Kelebihan Utama     ✿ Lebih selamat daripada Vitamin A   ✿ Mempertingkatkan penglihatan   ✿ Meredakan penyakit kulit   ✿ Melindungi epithelial   ✿ Melawan kanser dan oksidasi   ✿ Menghalang infeksi   ✿ Menggalakkan perkembangan normal dan sihat Ini adalah salah satu testimoni CAROTOMAX…jangan malu jangan segan …

Testimoni Joint Health Tablet

Sebahagian daripada Testimoni AJHT (Advanced Joint Health Tablet) Shaklee… alhamdulillah kembali pulih dengan izin Allah swt.. Tak salah kita mencubakan,.. Nak dapatkan AJHT ini.??? boleh call / sms saya, HANIM 0179752684 untuk AJHT anda…penghantaran percuma boleh dilakukan di sekitar shah alam, jalan kebun, dan taman alam budiman U10..penghantaran seluruh malaysia juga boleh diuruskan…