Tag Archives: Vita E Complex

Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Yang Hitam yang Hodoh

Assalamualaikum… apa perasan akak2 adik2 abang2 semua kalau jerawat yang selalu duk ada kat muka kita tiba2 jer hilang? Skali dengan parut2 jerawat yang hitam tu pun hilang tau… Konpem hepi senyum sampai ke telinga kan..  Masa zaman saya belajar dulu muka selalu berminyak, siap jerawat bersilih ganti keluar.. Kejap die datang menjengah kat muka…aduuu..geramnya …

Tips Untuk Suami LEBIH POWER dari BIASA, Isteri PUJI Sentiasa

Kesuburan lelaki sangat penting lebih-lebih lagi bila sudah berkahwin.  Bila masuk 6 bulan usia perkahwinan, orang ramai lebih-lebih lagi saudara-mara akan mula bertanya sekiranya dah ada ‘isi’ atau belum. Betul tak? Makin lama, makin ramai suara-suara yang mula bertanya akan Soalan HANGAT sepanjang zaman tu kan.  Yang paling tak sedap, bila ada suara-suara yang mula …

Kelebihan Vita E Shaklee untuk Kulit

Vita E shaklee ni memang betul2 femes. Kena pulak dengan Shaklee buat promosi BELI 6 FREE 1 pada bulan June Ni. SEbabnya, dah nak DEKAT RAYA!!! Yeah….Vita E Shaklee ni memang terkenal dengan banyak nama. ANtaranya ialah Vitamin Hilang Parut @ Vitamin Kulit Cantik @ Vitamin Kulit Moist @ Vitamin Suami Gagah @ Vitamin Cinta.  Banyak bebenor ni manfaat …

Hilangkan Jerawat dengan Set Jerawat Shaklee

MAsalah jerawat dikalangan perempuan dan juga lelaki tidak dapat dielakkan. Terutamanya perempuan kerana masalah jerawat ini kadangkala seiring dengan kedatangan haid..Bak kata org dulu2, bila start naik jerawat dah period la tu..Betul tak? Tapi yang peliknya ada yang tak pernah keluar jerawat langsung. Ada yang jerawat keluar penuh satu muka…Sampai nak keluar jalan-jalan pun  malu…Sebijik …

Testimoni Set Kecantikan SHAKLEE

Set kecantikan Shaklee ade banyak pakej… Ada COLLAGEN POWDER Ada VIVIX Ada GLA Ada BCOMPLEX, VITALEA dan banyak lagi… tapi saya nak share salah satu SET KECANTIKAN SHAKLEE Nak cantik luar, kena cantik dari dalam…betul tak? kadang2 kita pakai mcm2 produk muka tpi sekejap jer muka ok… clean and clear dari jerawat.. tapi sampai masa, …