Tag Archives: Vivix

Apakah Tanda-Tanda Badan Kita Perlukan Sesi Detoks? WAJIBKAH kita Detoks Seluruh Badan Kita?

Detoks badan? Apa tu? Pernah tak selama ni kita detoks badan kita? Perlu ker kita detoks badan? Tak pernah dengar pun doktor suruh detoks badan.. Nak tau tak bila kita kena detoks badan atau Tanda-tanda yang Badan kita perlukan Sesi Detoks seluruh Badan. Antara sebab-sebab kita perlu detoks badan kita atau tanda- tanda badan kita …

Cara Paling Cepat dan Senang Untuk Berhenti Merokok

Musykil betul bila baca tajuk entry kan?? Berhenti merokok dengan Cara yang senang dan mudah. Ada ker cara yang paling mudah dan paLing simple nak berhenti merokok?Mesti abang-abang semua pelik kkan? Cuba tengok ni?.. Lagipun banyak produk banyak cara yang government dah buat.Klinik Berhenti Merokok la, Khidmat Kaunseling la,tapi semua tak menjadi kan. Tambaha2 pulak …

Tips Untuk Suami LEBIH POWER dari BIASA, Isteri PUJI Sentiasa

Kesuburan lelaki sangat penting lebih-lebih lagi bila sudah berkahwin.  Bila masuk 6 bulan usia perkahwinan, orang ramai lebih-lebih lagi saudara-mara akan mula bertanya sekiranya dah ada ‘isi’ atau belum. Betul tak? Makin lama, makin ramai suara-suara yang mula bertanya akan Soalan HANGAT sepanjang zaman tu kan.  Yang paling tak sedap, bila ada suara-suara yang mula …

TESTIMONI TERBAIK TONIK VIVIX

Assalamualaikum… Saya ingin share kebaikan dan manfaat TONIK AJAIB VIVIX… 1. Kepada yang berhasrat untuk BERHENTI MEROKOK digalakkan untuk mengambil VIVIX di mana ia  boleh menjadikan ROKOK menjadi PAHIT seperti HEMPEDU… Eksperimen yang saya berikan VIVIX kepada suami saya untuk berhenti merokok, baru 5 hari penggunaan  ambilan rokok semakin berkurangan kerana ROKOK terasa pahit…ALhamdulillah….sangat gembira …

TONIK AJAIB VIVIX

Assalam…just nk share one of shaklee product yg sgt gojes iaitu VIVIX… Nk tau kenapa sgt gojes n marbeles?!! sbb vivix ni ibarat ibu utk segala product n vitamin shaklee… Kenapa???!? 1.  Sgt berkesan utk menjadikan kulit menjadi anjal dan yg paling bagus blh menjadi awet muda… 2. Sgt sesuai dihadiahkan kpd encik suami yg …

pesakit strok kembali berjalan selepas menggunakan VIVIX shaklee dalam masa 7 hari

time untuk update blog…dah lame tak update sbb tak berkesempatan bukak laptop…ni saya nak share testimoni VIVIX shaklee yang sangat berkesan dan menarik sekali… inilah yang dikatakan PRODUK SHAKLEE yang terbaik… pesakit strok yang consume VIVIX dalam masa 7 hari dah boleh berjalan… perokok tegar yang consume VIVIX dah boleh berhenti merokok… nak tau ape …

VIVIX

Assalamualaikum….dan salam ceria!!! Ramai sekarang Shaklee Independent Distributor duk promote VIVIX bulan Mei ni kan? KENAPA yer??? Sebab promosi VIVIX berlangsung pada bulan Mei ini…yezza… BELI 6, FREE 1 BELI SATU PUN BOLEH!!!Sempena BULAN BIRTHDAY anakanda saya bulan ni, saya mahu berikan sesuatu yang istimewa…..nak tahu call / sms saya 0179752684 atau pm sayahttp://www.facebook.com/aneng83  Apa …